Itt vannak az orchidea kiállítás jegyeinek nyertesei

A hétvégi orchidea és bromélia kiállítás belépőjegyeiért indított játék véget ért. Az öt szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Vajdahunyadvár területén található Mezőgazdasági Múzeumban rendezendő színvonalas orchidea kiállítást 2022. november 10 és 13 között. Máris mutatom, kik a szerencsések, akik megnyerték a páros belépőjegyeket.

Köszönöm, hogy közel 200-an részt vettetek a játékban! A válaszolók többsége helyes választ adott, csak elvétve volt egy-egy helytelen felelet. A helytelen választ adók nem vehettek részt a sorsoláson.

A játékhoz feltett kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg az orchidea kiállítást?

A helyes válasz pedig:

Mezőgazdasági Múzeum

Az orchidea kiállítás páros belépőjegyeinek nyertesei

Kőninger Károly

Prokopius Soós Júlia

Sallai Éva

Szabóné Mrázik Ilona

Uri Margit

Az öt nyertesen túl két pótnyertest is kisorsoltam arra az esetre, ha esetleg valamelyik nyertes még sem tudna elmenni a kiállításra. Amennyiben valamelyik nyertes visszaadja a jegyeket, akkor a pótnyertesek léphetnek a helyükbe az alábbi sorrendben:

Lukácsné Kassay Krisztina

Treczkó Csaba

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítettem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki nem kapta meg a levelet, először is ellenőrizze, nem került-e spam mappába. Ha ott sincs, kérem, jelezze a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

Az őszi orchidea és bromélia kiállításról itt olvashatsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük