Nyerj belépőt az orchidea kiállításra!

Ismét az orchideáké lesz a főszerep 2022. november 10 és 13 között a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeumban. Az őszi orchidea kiállítás a Magyar Orchidea Társaság szervezésében kerül megrendezésre. Egy kis szerencsével most nyerheted az öt páros belépőjegy egyikét az orhidea és bromélia kiállításra.

orchidea kiállítás 2022 meghívója

Őszi zsongás orchideákkal

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban a Magyar Orchidea Társaság tagjai legszebb virágzó orchideáikat mutatják be.

A Földön a Sarkkörön kívül szinte mindenütt élnek orchideák. Több, mint harmincezer faj és az ezek keresztezéséből származó százezret is meghaladó hibrid színesíti bolygónk Flóráját.

Az orchidea társaság tagjainak gyűjteményéből a legszebb, legkülönlegsebb példányok kerülnek bemutatásra.

A kiállításon nemcsak nézelődésre, hanem vásárlásra is lesz lehetőség.

Időpont: 2022. november 10 – 13.

Helyszín: Budapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között

További információk a kiállítás hivatalos oldalán.

Ismerd meg a legkedveltebb orchideákat!

A kosborok, azaz az orchideák igen változatosak és népszerűek. Ezen nincs mit csodálkozni, hisz az orchideafélék a növényvilág legnagyobb fajszámú családja, közel 22 000-30 000 természetes módon kialakult fajjal. A virágos növények 6–11%-a ide tartozik. Máris mutatom fotókkal is, hogy melyek a legnépszerűbb orchidea fajták.

Játék az orchidea kiállítás belépőjegyiért

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2022. november 8-án 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánok!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük