Nyerj páros belépőjegyet a Flora Kecel Virágfesztiválra!

Gyakran ér az a vád, hogy mindig csak budapesti programokra lehet belépőjegyet a nyerni a blogon. Most szeretnék erre rácáfolni. Válaszolj egy egyszerű kérdésre és nyerd meg a 3 db páros belépőjegy egyikét a Flora Kecel kiállításra!

Flora Kecel

A Bács-Kiskun megyei Kecelen az idén már 32. alkalommal rendezik meg a Flora Virágfesztivált és vele egy időben, egy helyszínen a 16. Országos Fazekas Kiállítást . A virágfesztivál főtémája idén a szerelem, kiállítói standok, a programok mind eköré épülnek fel. Az ifjúsági virágkötészeti verseny feladatait szintén a szerelem inspirálja. Az ország 5 szakképző intézményéből érkező 17 virágkötő tanuló mutatja be tudását, kreativitását a rangos megmérettetésen.

A fazekas kiállítás keretében „70 év, 70 kerámia” címmel Szűcs Imre fazekasmester alkotásai láthatók, valamint a fazekas társak „A Mester tiszteletére” mottóval mesterremekeket készítenek és állítanak ki.

A Keceli Ízel Utcájában a helyi termelők hagyományos ízvilágú ételeit és italait is megkóstolhatjuk.

Hely: 6237 Kecel, Szabadság tér 17. (Városi Sportcsarnok, Városi Könyvtár és Művelődési Ház, II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Városi Múzeum épületei és udvara)

Időpont: 2018. december 7-8-9.

További információ: http://www.kecel.hu/index.php/flora-2018

Nyerj jegyet a Flora Kecel Virágfesztiválra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 3 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2018. november 27-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok sikert!

Köszönöm a megosztásokat!
  • 70
  • 2
  •  
  •  
  • 70
  •  
  • 2
  •  

Nézd meg ezeket is!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!

Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük