Itt vannak az orchidea kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

A Dél-Amerika orchideái és broméliái kiállítás belépőjegyeiért indított nyereményjáték véget ért. Az öt szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Vajdahunyadvár területén található Mezőgazdasági Múzeumban rendezendő színvonalas orchidea kiállítást 2023. november 9 és 12 között. Máris mutatom, kik a játék nyertesei, kik a szerencsések, akik megnyerték a páros belépőjegyeket.

Köszönöm, hogy több mint 300-an részt vettetek a játékban! A válaszolók többsége helyes választ adott, csak elvétve volt egy-egy helytelen felelet. A helytelen választ adók nem vehettek részt a sorsoláson. Többen is voltak, akik többször is játszottak ugyanazzal a névvel és email címmel, természetesn a sorsolásnál csak az egyik válaszuk lett figyelembe véve.

A játékhoz feltett kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg az orchidea kiállítást?

A helyes válasz pedig:

Mezőgazdasági Múzeum

Az orchidea kiállítás páros belépőjegyeinek nyertesei

Benedek Gáborné
Faragó Istvánné
Holndoner Géza
Sefcsik Márta
Uri Margit

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítettem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki nem kapta meg a levelet, először is ellenőrizze, nem került-e spam mappába. Az is előfordulhat, ugyanavval a névvel egy másik személy nyert, ami az email címek ismeretében egyszerűen ellenőrizhető. Ha nincs a levél a spam mappában sem, akkor kérem, jelezd a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

Az őszi orchidea és bromélia kiállításról itt olvashatsz.

Dél-Amerika orchideái és broméliái címmel ismét az orchideáké lesz a főszerep 2023. november 9 és 12 között a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeumban. Az őszi orchidea kiállítás a Magyar Orchidea Társaság szervezésében kerül megrendezésre. Egy kis szerencsével most nyerheted az öt páros belépőjegy egyikét az orhidea és bromélia kiállításra.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük