Minőségi műnövény egy elegáns kaspóban a tökéletes választás

A műnövények remek alternatívát jelentenek beltéri dekorációra. Ha nincs ideje a növények gondozására, akkor sem kell nélkülöznie az élénk színeket és az élénk zöldeket.  A kiváló minőségű művirágok pedig néha megtévesztően hasonlatosak a valódi növényekhez. Hányszor kaptad már magad azon, hogy összetéveszted a mesterséges virágokat az igazival.

két műnövény szürke kerámia kaspóban

Miért éppen műnövény?

A műnövényeknek számos előnyük van a valódi virágokkal szemben:
–  az időigényes gondozás teljesen megszűnik
–  elfelejtheted az állandó öntözést, az átültetés bonyodalmait és a fonnyadt levelek ellenőrzését
–  a növény mérete is változatlan marad

Hogyan válasszunk műnövényt?

A műnövények megválasztásának elsődleges szempontja a növény formája. A növény formavilága meghatározza a kaspó választást.   A választott kaspónak célszerű kiemelni a növényt és dizájnban passzolni a helyiség hangulatához.

Egy magas műnövény, mint a díszfű, nagyon jól mutat hosszú, magas kaspóban. Egy Agave műnövény íves kaspóba helyezve harmóniát alkot.  Merjünk kiemelni a szín és forma kontrasztját.  Válasszunk élénk színeket.  Egy fehér vagy fekete kaspóban a zöld növény erőteljes hatást alkot. Így lesz a növény hangsúlyos az elhelyezett térben.

Hová helyezzünk el műnövényeket?

Egy jól megválasztott műnövény, dekoratív kaspóban remek választás:  irodák, középületek (múzeumok, vasútállomások, repülőterek) dekorálására. Sötétebb helyiségekbe, ahol az igazi növények nélkülöznék a természetes fényt. A valódi növények nem szeretik a huzatos helyiségeket, a változékony hőmérsékletet sem. A műnövények azonban elhelyezhetők utcafronti ajtók mellé, huzatos előterekbe egyaránt.

Az egészségügy is előnyben részesíti a műnövényeket. Egy rendelő, korház otthonosabbá, barátságosabbá tehető egy jól megválasztott műnövénnyel.

Olyan helyre érdemes műnövényt elhelyezni, ahol számít a szépség és fontos a praktikum. Egy étteremben, szállodában, vasútállomáson minden idő számít.  Kevés idő jutna az élő növények helyes gondozására. Így Időt, vizet és pénzt spórolhat a műnövényekkel, miközben élvezi szépségüket.

Élvezze a műnövény szépségét sokáig.

Annak érdekében, hogy a művirágokat a lehető leghosszabb ideig élvezhessük, óvni kell őket a direkt, erős napfénytől. Így a színek nem fakulnak ki annyira és az erős zöld még sokáig kifejező hatással lehet a nézőre. A művirágok tisztításához a legjobb, ha nedves ruhával töröljük át az egyes leveleket. A szöszképződés elkerülése érdekében a legjobb, ha mikroszálas kendőt használ.

Díszfű prémium műnövény egy elegáns kaspóban

A kaspóban lévő mesterséges díszfűvel vonzó dekorációt hozhat életterébe. A prémium cserepes műnövény ideális térelválasztónak, terek határolójának. Pillanatok alatt a helyisége gyönyörűen lesz megtervezve, és egy kis zölddel felszerelve sokkal barátságosabbá válik.

Egy prémium mű szobanövény dekorációs elemként kényelmet és jó közérzetet biztosít beltérben és kültérben egyaránt.

díszfű kerámia kaspóban

Támogatott tartalom (X). Köszönjük!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük