Itt vannak az őszi kiállítás jegyeinek nyertesei

Lezárult a 2022. október 15-én és 16-án megrendezésre kerülő Őszi Kertészeti Napok páros belépőjegyeiért indított játék. Itt vannak az őszi kiállítás jegyeinek nyertesei!

Itt vannak az őszi kiállítás jegyeinek nyertesei

2022. október 15-16-án virágba borul a MATE Budai Campusának parkolója. Több év kihagyás után az őszkert 2022 Őszi Kertészeti Napokon az ország számos részéről érkező kertészetek kínálatából lehet válogatni, őszre növényesíteni. A kültéri rendezvényen kertészeti tanácsadás, gyerekprogramok, arborétumi séta, kaktusz- és más növény bemutatók várják a látogatókat.

A rendezvényen kávé, frissítő, péksütemények és kürtöskalács kapható.

Az őszkert 2022 Őszi Kertészeti Napok KIZÁRÓLAG KÜLTÉRI esemény, a MATE Budai Campus épületében a WC használat biztosított.

A kiállítás 2022 október 15 és 16 között a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre. A játék során 10 páros belépőjegy került kisorsolásra.

Köszönöm, hogy közel 150-en részt vettetek a nyereményjátékban.

Nyertesek

Baliczkiné Téri Piroska

Kiss Judit

Kémenes Julianna

Kettős Timea

Mikó Erzsébet

Pántyik Judit

Szenyán Kriszta

Tanyi Heni

Visky Károlyné

Vitz Jutka

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételi lehetőségéről.

Tudnivalók az Őszi Kertészeti Napokról

Két jó hírrel érkeztem. Jövő héten Őszi Kertészeti Napok 2022 lesz a Villányi úton! 2022. október 15 és 16-án a kültéri rendezvényen kertészeti tanácsadás, gyerekprogramok, arborétumi séta, kaktusz- és más növény bemutatók várják a látogatókat. A második jó hír pedig, hogy most megnyerheted a 10 páros belépőjegy egyikét!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük