Így készült az átverés: instant tulipán werkfilm

Tudom, nem volt túl szép az április elsejei átverésem az instant tulipánról, de hát senkinek nem okoztam vele kárt és évente egyszer igazán megengedhető. Humorra pedig egész évben szükség van. Nézd meg, hogy sikerült az instant tulipán werkfilm!

instant tulipán werkfilm

A tulipán igen szívós növény, a hagymái a kertben a téli fagyokat is minden gond nélkül átvészelik. Sőt egyenesen szükség van a hideg hatásra ahhoz, hogy majd virágozzanak. A levelek és bimbók előbújásához pedig meleg szükségeltetik. Ez a meleg azonban csak a 10-20 fok hőmérsékletet jelenti, nem pedig a mikrohullámú sütő által kibocsájtott, jóval nagyobb hőt. A magas hő hatására a tulipán sejtjei roncsolódnak, megégnek, elvesztik csírázó képességüket.

Az egész instant tulipán sztori tehát egy hatalmas kamu. Szerencsére. Sokkal jobban szeretem, amikor napról napra figyelhetem a növények fejlődését a kertben. A kertészkedés türelemre is tanít, ami a mai rohanó világunkban kiveszőben lévő erény.

A tulipán nyílása úgy jó, ahogy a természet megalkotta, felesleges ebbe a rendbe beavatkozni.

És ha már az instant dolgoknál tartunk, azt tudtad, hogy már feltalálták az instant vizet is? Beöntesz a pohárba egy kis vizet és már kész is az instant víz. 🙂

Az ok, amiért visszatértem az azonnali tulipán témára az az, hogy megtaláltam az interneten azt a videót, ami bemutatja, hogy készült az április tréfa. Ebben szépen láthatod a forgatás mikéntjét, mit és hogyan tettek, hogy tökéletes legyen az illúzió.

Ne hagyd ki! Nézd meg videón, hogy készül az instant tulipán werkfilm!

Hogy tetszett? És a naptárra (a bejegyzés dátumára) rákukkantottál már? Igen, jól látod, ez csak egy áprilisi tréfa.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük