Három virágos program 2022. április 22 és 24 között

Ritka hétvége az, amikor rögtön három virágos program is várja a kertészkedőket Budapesten. 2022. április 22 és 24 között nemcsak gyönyörködhetünk szebbnél szebb orchideákban, balkon- és kerti növényekben, de be is szerezhetjük azokat, akár ingyen is. Az egyik rendezvény teljesen ingyenes, a másik kettőre pedig megnyerheted a belépőjegyed!

tavasz hagymások

Három virágos program 2022. április 22 és 24 között

A Balkonada találkozóval kezdem, ami ellentétben a két másik rendezvénnyel nem három napos, csupán három órán át tart. Ráadásul ennek eredeti időpontja két héttel korábban lett volna, a rossz időjárás miatt került elhalasztásra.

A Balkonada találkozó ingyenes, a másik kettő belépjegy váltása után lehetséges, de egy helyes válasszal akár meg is nyerheted a két fő ingynes belépésére jogosító belépőjegyek egyikét.

Balkonada találkozó, Nagyvárad tér – 2022- április 23. 14:00-17:00

Két év kényszerű kihagyás után immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a növény csereberével egybekötött INGYENES Balkonada találkozónkat.

Az eddigi helyszínünk sajnos bezárt, így új helyszínen, Bupapest IX. kerületében, a Nagyvárad téri metrómegálló melletti parkban találkozunk.

(. Balkonada helyszíne a Nagyvárad tér parkja


A padokkal ellátott, gondozott parkban kedvünkre cserélhetjük növényeinket, leülhetünk, cseveghetünk, kinek mi tetszik.

A helyszín tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A metro aluljáróban étel és ital vásárlási lehetőség is van és van egy nyilvános WC is. A közelben ingyenes parkolási lehetőségek is vannak.

A találkozó teljesen ingyenes és még regisztrációhoz sem kötött. A találkozón szigorúan tilos árulni, bármiért pénz kérni.
Hozz egy növényt, vigyél haza kettőt!

Tavaszkert kiállítás, Budai Arborétum – 2022. április 22 – 24

2022. április 22 és 24 között a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és vásár. Minden megtalálható lesz itt, ami a kert vagy terasz szépítéséhez szükséges. Előadások, arborétumi séták, gyermek programok mellett az idén először lehetőség lesz növény csereberére is a feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel. Most itt a blogon megnyerheted a kiállításra szóló 10 páros belépőjegy egyikét.

Tavaszi orchidea kiállítás, Mezőgazdasági Múzeum – 2022. április 22 – 24

Ismét a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeum épülete ad helyet a Magyar Orchidea Társaság által rendezett az orhidea és bromélia kiállításnak A tavaszi orchidea kiállítás 2022. április 22 és 24 között várja a látogatókat, itt a blogon most nyerheted az öt páros belépőjegy egyikét.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük