Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert kiállításra!

2022. április 22 és 24 között a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és vásár. Minden megtalálható lesz itt, ami a kert vagy terasz szépítéséhez szükséges. Előadások, arborétumi séták, gyermek programok mellett az idén először lehetőség lesz növény csereberére is a feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel. Most itt a blogon megnyerheted a kiállításra szóló 10 páros belépőjegy egyikét.

Tavaszkert kiállítás

Tavaszkert kiállítás 2022

A legvirágosabb budapesti szabadtéri eseményen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásáron, a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül, kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, természetközeli dizájnerek várják a látogatókat. Az akár egésznapos programhoz a gasztro udvarban food truckok, a színpad mellett termelői finomságok kaphatók.

Növényrajongóknak kihagyhatatlan. Április utolsó hétvégéjén várunk mindenkit, aki szeretne egy igazán természetközeli élményt a városban!

tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár

Időpont: 2022. április 22-24.

Hely: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
www.tavaszkert.hu

Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2022. április 17-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánok!

Akkor sem kell azonban búslakodnod, ha nem nyernél, mert a Tavaszkert kiállításra vásárolt teljes áru jeggyel kedvezményesen (2200 Ft helyett 1500 Ft-ért) meg lehet látogatni az Orchidea és bromália Kiállítást. És ugyanez igaz fordítva is, az ott vásárolt teljes áru jegy, a tavaszkerten 1800 Fthelyett 1300 Ft lesz.

És akkor még egy jó hír a végére. Az orchidea kiállításra szintén megnyerheted a belépőjegyed.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

1 Response

  1. Barta Istvánné szerint:

    Nagyon várom a kiállításokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük