Ezt mondták a résztvevők a 11. Balkonada találkozóról + videó

2023. október 14-én, a budapesti Nagyvárad téren tartottuk a sorrendben 11. Balkonada találkozót, ami a Balkonada.hu blog olvasóinak hagyományos növénycserés rendezvénye. A ragyogó napsütéses időben rengeteg boldog emberrel találkozhatott, és sok növénnyel távozhatott aki kilátogatott a találkozóra. A résztvevők elmesélték, hogyan érezték magukat, mi a véleményük a találkozóról, én pedig videóval próbálom meg visszaadni a hangulatot.

11. Balkonada találkozó

Ezt mondták a résztvevők a 11. Balkonada találkozóról

Kedves Jucó!

Másodjára voltam ezen a fantasztikus találkozón, de biztosan nem utoljára…
Remek feltöltődés, sok kedves , barátságos növényszerető ember unikum ebben a világban.

Köszönöm neked a sok munkát amivel ezt létrehozod minden alkalommal.
Kívánok hozzá még sokáig jó egészséget, mindennapokban sikereket!
Ölel Simon Erika


Kedves Lányok, Fiúk!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fantasztikus csoportra. Öröm volt köztetek lenni. Az adományaim hamar gazdára leltek, és én is több csodás növény tulajdonosa lettem.
Szívből köszönöm a kedves szavakat, mosolyokat, tanácsokat.
Gratulálok Jucónak a szervezésért, briliáns ötlet volt ez a találkozó.
Hatalmas ölelést küldök MINDENKINEK!

Maukner Klári


Először voltam, de úgy feltöltődtem, hogy tavaszig kitart 😍 mindenki nagyon aranyos volt. A férjem is el volt nyügözve. Megérte a 4 órai utazást, mert gyönyörű csodákra leltem. Sajnos a vonaton nem tudtam nagy növényeket vinni, de remélem a kis növénykéim és a magok fognak gyönyörködtetni. Mindenkinek jó kertészkedést és egészséget kívánok!

Tasi Ica


Köszönjük a szervezést, én új tag vagyok, nagyon jól éreztem ott magam, mindenkinek köszönöm a növényeket, Neked a szervezést! Nagyon jó ötletnek tartom a találkozót! 🙂🌷

Ruttkay Márta


Tőletek még a végén megtanulok kertészkedni:). Mindenkinek köszönöm a növénykéket és a használati útmutatókat, az ovis fiam pedig azt a töménytelen házisütit, amit tegnap behabzsolt!

RK Edina


Most voltam először, nagyon jól éreztem magam veletek.Nem gondoltam,hogy ez ilyen nagyszabású rendezvény. Minden tiszteletem Juconak a szervezésért. Ma fejeztem be a sok növény ültetéset.

Nagy Zsuzsa


Sziasztok, nagyon klassz volt, egyre több virágimádót ismerek meg. Végül a több mint 50 csomag gazdáját 1-2 kivétellel sikerült megtalálnom, és bár örültem minden találkozásnak, a sok sétálásba nagyon elfáradtam!
Lányok, tavaszig találjuk ki, hogyan lehetne leegyszerűsíteni a keresgélést!
Addig is jó kertészkedést Mindenkinek!

Rose Pintér


Csak ismételni tudom az előttem író „Növénybarátaimat”, mert minden érzésemet, gondolataimat már megfogalmazták.
Azonban nem lehet elégszer megköszönni Jucónak, hogy ezt így kitalálta és „karban tartja”. Ha visszagondolok az első alkalomra, amikor még az Anker közben voltunk, és már ott is csak ámuldoztam, hogy mennyi virágszerető önzetlen emberrel találkoztam, akkor el sem tudtam képzelni, hogy ez még és még magasabb szintet tud elérni. És de! Tud, és egyre csak burjánzik, mint a szeretettel nevelt növénykék. Irtó jó érzés, amikor találkozunk egymással és olyan szeretettel fogadtok, mint akik mindig is jó ismerősök voltak, annak ellenére, hogy évente max. 2-szer találkozunk.
Köszönöm Nektek ezt az élményt, és nem mellékesen a gyönyörű növénykéket.

Fekete Gézáné Síklaky Zsuzsanna


Sziasztok! Köszönöm az élményt, a részvételt,nagyon jól éreztem magam ennyi virág szerető ember között.Sok növényt vittem és kaptam, még ma is ültettem őket , mert a tegnap már rám esteledett .Már várom a tavaszt , hogy ismét találkozzunk !

Alföldy Katalin


A Balkonada csoport volt az első, melyhez csatlakoztam, de találkozón most voltam először. Amióta az eszemet tudom, mindig szerettem a növényeket. Nagyon jó érzés volt köztetek lenni, megtapasztalni, hogy
milyen jó érzés adni, csereberélni. Én is hoztam, vittem, kaptam növényeket. Ezelőtt ingyenesen elvihető csoportba ajánlottam fel olyanoknak, akik örülnek neki. A neveiteket tudtam, a sok fotó pedig segíteni fog, hogy mindenkit megjegyezzek.
Fantasztikus volt a találkozó, köszönönet mindenért.

Eszter Soltészné Becsei


Köszönöm szépen nektek, hogy mindent hoztatok amit kértem. Többen még meglepetés ajándékot is hoztatok nekem. Nagyon örültem neki. Szeretettel gondoltam rátok, miközben pakolásztam, rendezgettem, ültetgettem. Én is nagy szeretettel, jó szívvel vittem amit tudtam. Sajnos nem sikerült mindenkit megtalálnom, pedig igyekeztem. Kb. 6-8 csomag megmaradt, de a kommentekből látom, hogy ott voltatok ti is. Nagyon sajnálom, szívesen vittem. Talán majd tavasszal jobban összejön.
Mindenkinek köszönöm a részvételt, csodálatos napot szereztünk egymásnak, és magunknak.
Puszi mindenkinek.

Farkas Ancsa

Ha nem szeretnél lemaradni a tavaszi Balkonada találkozóról, akkor iratkozz fel a Hírlevélre, és garantáltan időben értesül a találkozó időpontjáról.

Az alábbi képre kattintva adhatod meg az adataid a hírlevél feliratkozáshoz.

11. Balkonada találkozó videón

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le a találkozóról!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy minden fontos kertészkedős, virágos hír eljusson hozzád!
A havonta 6-10 alkalommal küldött Balkonada hírlevelekben az alábbi témákkal találkozhatsz:

  • aktuális növény gondozási tanácsok,
  • kerti és balkon inspirációk,
  • virágos programajánlók,
  • versek, idézetek,
  • érdekességek a természet világából,
  • egyszerű, olcsó és finom ételek receptjei.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük