Balkonada naptár 2020 októberi fotói – videó

A Balkonada naptár 2020 októberi fotói megint elég jól kimentek a fejemből. De végülis még nem késtem el velük, van még pár nap a hónapból. Gyorsan össze is állítottam a videót, mert a sok klassz olvasó fotó megérdemel ennyit.

Balkonada naptár 2020 októberi fotói – videó

Az egy-egy hónapra jellemző fotókat november végén a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban kezdtük el gyűjteni a 2020-as Balkonada naptárhoz. Havonként mindenki egy fotóval nevezhetett és közönségszavazással döntöttük el, melyik fotó a legszebb, melyik képviselheti az adott hónapot a naptárban. A naptárba csak a legjobb fotó kerülhetett. Azért készítem ezeket a videókat, hogy a beküldött többi szuper fotó se vesszen el, gyönyörködhessünk bennük kedvünkre.

Az elkészített videókat a youtube csatornámon találod, amit itt érhetsz el:

https://www.youtube.com/user/viragutazo

A videó csatornámon főleg virágos és utazási videók találsz. pl. videót a fontosabb ünnepekre, mint húsvéti locsoló vers, születésnapi és anyák napi köszöntőt, stb .

Nézz szét és ha tetszik, ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Kattints az alábbi linkre, majd a megjelenő új ablakban nyomd meg a FELIRATKOZOM gombot.

http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=viragutazo

Bátran nyomd meg a tetszik gombot, ha szeretted a videót és szívesen látnál még hasonlót. Köszönöm, hogy a tetszik gomb megnyomásával vagy hozzászólásoddal üzensz nekem és bátorítasz a folytatásra.

Balkonada naptár 2020 októberi fotói – videó

https://youtu.be/irtQF_2Ql_w

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük