Balkonada beköszöntő: Virágos szép napot!

Balkonada? Mi a fene ez? Mindjárt elmondom, ha még nem találkoztál vele. Ha pedig ismerős a név, tovább olvasva megtudod, hogy mi ez az új felület. 

Balkonada beköszöntő

Minden kezdet nehéz. Még akkor is, ha az valójában folytatás. Most jutottam el oda, hogy a cafeblogon oly sikeres, három éve működő blogomnak elkészítsem a honlapját is. Ne ijedj meg, nem hagyom ott a cafeblogot. Nem hozom át ide a tartalmakat és nem hagyom abba ott a blogolást. A két felület párhuzamosan fog működni. A cafeblogra könnyedebb témák kerülnek majd, míg ez a honlap a fajsúlyosabb témáknak ad majd helyet.

Mi az a Balkonada?

Balkonada szó a magyar nyelvben nem létezik. De nem is elírás. Nem csak arról van szó, hogy balkonláda helyet ez sikerült. A balconada eszpererantó nyelven sok erkélyt jelent. A balkonada változat pedig  ez az én agyszüleményem, amivel összefoglaló néven hívom a fent definiált plusz élettereket. Azokat a tereket, amit kapcsolatot teremtenek a külvilággal, amik igazi oázisként szolgálhatnak, amik esélyt adnak egy kertre akár a tizediken is.

A blogon Nagy Jucó hobbi kertészeknek és erkélyszépítőknek szóló virágos, környezettudatos gondolatait, tippjeit és ötleteit olvashatod.
Jó böngészést és vidám színpompát kívánok minden balkonra, teraszra, erkélyre, loggiara, franciaerkélyre és kiskertbe!

Nagy Jucó, a virágfelelős

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük