Tejfölös-kekszes csodasüti sütés nélkül

Tejfölös-kekszes csodasütit a sütő bekapcsolása nélkül, csupán öt hozzávalóból készíthetjük el. A márványos tetejű finomság nemcsak nagyon mutatós, de nagyon finom is.

tejfölös-kekszes csodasüti

Tejfölös-kekszes csodasüti sütés nélkül

Hozzávalók

  • 2 csomag szögletes háztartási keksz,
  • 2 nagy tejföl (450 dl-es),
  • porcukor ízlés szerint,
  • 2 csomag vaníliás cukor,
  • 2 evőkanál kakaópor.

Elkészítése

  • Egy nagyobb szögletes tálba, vagy tepsibe lerakunk egy sor kekszet.
  • Az egyik tejfölt elkeverjük porcukorral és a vaníliás cukorral.
  • A másik tejfölbe szintén porcukor, vaníliás cukor és a kakaópor kerül.
  • A kekszre öntjük a vaníliás tejföl 2/3-át.
  • Majd újabb keksz réteget készítünk.
  • Erre kerül a, kakaós tejföl 2/3-a.
  • Majd megint egy keksz réteg következik.
  • A tetejére öntjük foltokban a kétfajta tejfölt, majd fogpiszkálóval összekeverjük, hogy márványos legyen.
  • Egy éjszakát hűtőben tartjuk, addigra a keksz megpuhul, a tejföl pedig megszilárdul.

Nagyon köszönöm az egyszerű és kitűnő receptet Pethes Juditnak!

Köszönöm a megosztásokat!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük