Nyerj belépőjegyet az orchidea és bromélia kiállításra!

Ismét orchidea és bromélia kiállításra hív mindenkit a Magyar Orchidea Társaság 2019. november 7 és 10 között. Egy egyszerű kérdés, egy egyszerű válasz és egy kis szerencse jutalma: páros belépőjegy az orchidea kiállításra. Játssz és nyerd meg az 5 páros belépőjegy egyikét!

orchidea és bromélia kiállítás

 

Dél-Amerika csodálatos növény-kincsei, a papucsorchideák ragyogó megjelenésükkel, feltűnő virágaikkal bizonyítékai annak, hogy még mindig lehet találni nagy virágú orchideákat a szubtrópusi erdőségekben. A Magyar Orchidea Társaság ezeket a szépségeket választotta az őszi orchidea és bromélia kiállítása vezér növényének.

A kiállításon bemutatók, szaktanácsadások segítik az érdeklődőket a tájékozódásban. A Társaság tagjai megosztják a növények tartásával kapcsolatos tapasztalataikat, tanácsokat adnak azoknak a látogatóknak, akik szeretnének ezekből a növényritkaságokból otthonukban tartani. A növényvásáron, csakúgy, mint a kiállításon számos hazai és külföldi termesztő és virágkereskedő hozza el szebbnél szebb növényeit, hogy az érdeklődők haza is vihessenek a természet e csodáiból.

Időpont2019. november 7-10.

HelyszínBudapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Nyitva tartás10.00-18.00 óra között

Belépőjegy ára:

Nyugdíjasoknak, gyermekeknek (6-18 éves korig), 15 fő feletti csoportnak: 1.400 Ft

Felnőtteknek: 1.900 Ft

Családi jegy (2 felnőtt + 2-3 gyerek): 5.200 Ft

 

Nyerj belépőjegyet az orchidea és bromélia kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2019. november 4-én 21.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét a játékhoz és jó szórakozást a kiállításhoz!

Nézd meg a tavaszi orchidea kiállítás videóját!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük