Köszönöm a Balkonada hírlevél olvasók visszajelzéseit!

A régi olvasók tudják, hogy időnként megszoktam osztani azokat a visszajelzéseket, amelyeket a hírlevél olvasóimtól kapok. Teszem ezt azért, hogy ha épp elszomorodok vagy elbizonytalanodok a folytatást illetően, akkor legyen mihez nyúlni, ami erőt ad, megerősít a hitemben és segít reálisabban látni a világot. Most egy újabb csokorravalót hoztam. Köszönettel osztom meg a Balkonada hírlevél olvasók visszajelzéseit!

kála (Zantedeschia sp.) gondozása

Köszönöm a Balkonada hírlevél olvasók visszajelzéseit!

Hogy egy kicsit érthetőbbek legyen a visszajelzése, annyit elmondok, hogy ezek tavaly decemberben érkeztek, amikor Balkonda adventi kalendáriummal és 2020-as Balkonada naptárral kedveskedtem az olvasóknak. 

„Jucóka, Kedves leveledet köszönöm, földobott a hajnali órában! 🙂
Szép ünnepeket kívánok!
Ila”

„Kedves Jucó! Köszönöm a leveleidet, mindig találok benne olyasvalamit, ami érdekel. Kellemes ünnepeket  ès boldog új évet kívánok, szeretettel: Baloghnè Anderkó Anikó”

 
„Köszönöm a szívet melengető szavakat és a receptet! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Zsolnai Tiborné”

„Köszönöm szépen! Nagyon kedves ajándék s örömmel megnézném s le is tölteném, de nincs se gépem, se nyomtatóm. Meglátom majd, mikor a többieknek is megmutatod  Kertész Marika”

„Kedves Jucó! Csodálatos,  köszönöm szépen! További szép estét kívánok Neked! Magdi”

 
„Köszönjük a sok, szép és értékes küldeményt!
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk Veszprémből!” 

„Kedves Jucó! Meghitt, békés Karácsonyt kívánok neked és édesanyádnak is sok szeretettel és köszönettel mindenért, amit a csoportért teszel. Monika”

 
„Nagyon szépen köszönöm a csodás, praktikus küldeményeidet!”
 
„Továbbra is sok erőt egészséget kívánok az elkövetkező időre!
Szeretetteljes, fészek meleg boldog békés ünnepeket kívánok!
Szeretettel: Havasi Éva”

„Kedves Jucó! Nagy öröm olvasni a leveleidet és az összegyűjtött ötleteket, egészséget és jó esztendőt kívánok Neked,Virtuális ölelésselFacsarné Werner Mari „

„Drága Jucóka, most is sikerült földobni az ötletekkel!!! Boldog Új Évet neked is! Ila”

„Kedves Jucó! Most is , mint mindig nagyon hasznos – színes olvasni valót kaptam tőled. Így évvégen megköszönöm neked az egész éves izgalmas, hasznos, szórakoztató, tájékoztató -ˇ”MINDENT”. Kívánok Neked Nagyon Boldog Újévet . Pusztainé Teréz”

„Minden írásodat nagyon köszönök, és persze a gyönyörű képeket és jó tanácsokat a virággondozásról. Neked is áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok.  Éva”

„Neked is boldog új évet kívanok, és tovabbra is várom azt sok-sok érdekes dolgot, amiből sokat lehet tanulni, és azt a sok szép látnivalót, amit csak képeken lehet látni. Kívánom neked, hogy az új évben is legyen szerencséd és még nagyon szép dolgokat írjál es küldjél nekünk. BUEK!!”

„Kedves Juco, Szívből gratulálok a Balkonada mindenkori híreinek es a sok érdekességnek, amiket felteszel. Beleértve a finom recepteket, melyekből párat én is kipróbaltam. Köszönöm!”

„Sajnos nem mennek át innen ujabban a szép, kiválasztott karácsonyi kártyaim, pedig Neked is szántam egyet. (Ausztráliában élek és az interneten minden megvaltozott mostanában. Így kénytelen vagyok csak siman írásban kívánni Neked: BOLDOG es SIKEREKBEN GAZDAG UJ ESZTENDOT
szeretettel: Merész Zsóka Darwinból”

„Kedves Jucó! Köszönöm az újévi köszöntést! A Müller Péter szösszenet teljesen lenyűgözött! Valóban mindig fején találja a szöget. Köszi a recepteket is! Neked is legyen nagyon boldog, sikeres, egészséges új sztendőd! Szeretettel: Ágnes”

„Kedves Jucó!Nagyon szépen köszönöm, hogy befogadtatok a csoportba! Nagyon tetszik minden benne: a megosztások, a kommentek, a tanácsok. Mivel nagyon szeretem a virágokat, ezért külön örülök annak, hogy sok jó tanácsot osztanak meg a tagok. Már hasznukat is vettem. Kertem is van meg balkonom is, így minden ötletet és tanácsot szívesen veszek. Kárpátalján élek, tanárnő vagyok Beregszász legnagyobb magyar iskolájában, 51 éves. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a befogadást! Boldog új évet kívánok! Balogh Ilona”

„Köszönöm ismét hasznos, szórakoztató az „olvasnivalót…. Teréz

„Köszönöm a leveleket….tanulok tőletek. Ágota”

Hálásan köszönöm a szép szavakat!

Az objektív tájékoztatás érdekében elmondom, hogy a negatív visszajelzéseket sem titkolnám el. Azért nem teszek itt közzé egyet sem, mert egyszerűen nem érekezett. 🙂

Itt tudsz feliratkozni a Balkonada hírlevélre, ha kedvet kaptál hozzá

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük