Hírlevél olvasók mondták

Balkonada hírlevél olvasók mondák sorozatunk megérett egy újabb epizódra. Olyan szívhez szóló köszöneteket kapok rendszeresen, hogy úgy érzem örömömet másokkal is meg kell osztanom. Nézzünk hát az utóbbi időszakból hármat. 

csodálatos rózsa - hírlevél olvasók

“Kedves Jucó!

Nagyon szépen köszönöm ezt a sok-sok gyönyörű virágot és mindent, amit küldtél. Olyan szeretettel nézem és olvasom az írásaidat képekkel együtt. Pl. Székelyföld csodálatos képekkel. Nagyon imádom a természetet, virágot, fákat. Még egyszer köszönöm.

Üdv. Marcsi”


“Kedves Jucó!

Naponta olvasom küldeményeidet. Sokat jelentenek számomra, mert egyedül élek (de nem magányosan), növényeimmel és barátaimmal osztom meg az időmet. Köszönöm a kaktuszkiállításra kapott belépőt. Egyik barátnőmmel voltam szombaton, csodálatos időben. Az amúgy nem kaktusz barát Gyöngyi három növénykével ment haza. Pici kertemben nagyon sok virág van és sok hasznos tanácsot találok a lapodat olvasva.
További jó munkát kívánok és sok olvasót!
Szeretettel üdvözöllek: Márta”


“Kedves Jucó!
Mindig üdítő a hírleveled. A rohanó hét folyamában csak a teraszon levő virágaim kapnak figyelmet. De elérkezik a szombat és akkor olvasom a mindig valami érdekeset tartalmazó és új ötleteket adó mindenfélét. Köszönet érte és minden elismerésem.
Szép napot ebben a nagy melegben.
Ildiko Balog”


Nagyon köszönöm újra ezeket az elismerő szavakat! Mindig megerősítenek, hogy van értelme a munkámnak.

Szeretnél Te is a Balkonada hírlevél olvasók népes táborához tartozni?

Kattint a képre és iratkozz fel még ma!

Balkonada hírlevél feliratkozás

Köszönöm a megosztásokat!
  •  
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 2
  •  

Nézd meg ezeket is!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!

Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük