Így fogadtátok az áprilisi tréfát a Facebookon

Bevallom, nem volt túl szép tőlem az április 1-i bejegyzésem. Ártatlan kis tréfának szántam, de sokan komolyan vették, főleg akik nem olvasták végig. Összességében viszont az mondhatom, hogy legtöbben értették és értékelték a viccet. Talán soha ennyi dicséretet nem kaptam még. Ma a Facebookra írt reakciókból válogattam. 

Először is bocsánatot kérek mindenkitől, a bejegyzés nyers és provokatív stílusáért. Köszönet mindenkinek, aki vette a lapot és értette a bolondozás lényegét.

Nézzük, mit írtatok a Facebookon!

Szűtsné Kolonics Marianna: „Olvasom, ha szeretnéd, ha nem 🤣 Bolondozós áprilist 😚”

Majdán Istvánné Icu: Nem dőlünk be. Te csak borulj ki, mi meg tudjuk április 1 van. Találj ki valami mást :D”

Keserű Magdolna: „Örülök, hogy áprilisi tréfa! Bizonyság, hogy végig olvastam!”

Rábaköziné Magdi: „NANA! Az ilyen „hírektől” infarktust lehet ám kapni 😟☝️.

Minczérné Vella Judit: „A frászt hoztad rám Jucókám! A feltett bejegyzéseidtől kel fel a Nap. És ebben a bonyolult, acsarkodó, gyűlölködő mai valóságban OÁZIS minden feltett anyagod. Várjuk szeretettel a folytatást! Jó, hogy csak évente egyszer van április 1, bolondok napja. Vagy mégsem?

Bányai Anikó: „Nem értettem, elolvastam, megértettem!🙃Bele gondolni is rossz volt!”

Rozsane Marica: „Majdnem elhittem! De jó, hogy csak tréfa🤩”

Bakos Klára: „Mivel április 1 van, elfogadható a kiborulás ! 😍”

Hajós Krisztina: „Akik pityergő fejecskét tettek nem olvasták végig? Ejnye-bejnye :)”

Bereczné Erzsó: „Jaj!! Azt hittem valóban!! De áprilisi tréfának szuper!”

Imrédy Ata: „Utálom a szőrös muskátlikat, de jó tréfa volt az már biztos🤣”

Kiràly Kacsó Éva: „MÉG VICCNEK IS ROSSZ…… KÖSZÖNÖM, HOGY VAGYTOK !!!”

Úry Erzsébet:Na, ezt bevettem!😞Innen látszik, hogy nem ismerlek eléggé kedves Jucó, remélem egyszer…..majd…hátha.”

Balassa Lídia: „Ezt nevezem áprilisi tréfának! Én szóról szóra elhittem és arra gondoltam, hogy na tessék, belépek egy csoportba és már meg is szűnik! 😀😀😀”

Usztyan Maria: „Én mindig szívesen olvasom a bejegyzéseket! Nagyon hiányozna. Sokat tanultam belőlük.”

Tárnok Ágnes: „Reméljük, áprilisi tréfa volt. Hogyne olvasnánk, hogyne osztanánk. További minden jót. Macskásat küldtem külföldre is, örüljenek ők is.”

Pribelszki Mária: „Ja persze, mindig elfelejtem, hogy április 1 van:-)))) Régen hátrafelé ültünk a padban a suliban, meg a „lóg a cipőfűződ”, meg ilyeneket adtunk elő egymásnak, meg a tanároknak. Ezek szerint ez a XXI. századi bolondozás:-) Én meg jól bevettem:-)))))) Sikerült, örömteli napod legyen.”

Lengyel Veronika: „Értem én a viccet. Csak nem szeretem 😀 Jó, hogy csak vicc volt :)”

Braun Éva: „Na ezt utálom a legjobban, azt hiszem,..szóval, hogy valaki mond valamit, ami nem úgy van és azt mondja, csak viccelt…nekem a humor máshol kezdődik.”

Benedek Mari: „Április elseje van.😘 Ma már több admin irt hasonló bejegyzést. Imádunk Jucóóóó.

Kapitány Katalin: „Kedves Jucó! Engem is sikerült jól megviccelned, ügyes voltál! 🤣 Tényleg annyira megijedtem, de aztán ugyanannyira meg is könnyebbültem!😁 Nem olyan régen csatlakoztam a csopihoz, de úgy szeretem, szinte csak ezzel van tele a facebookom, nem is tudom mi lett volna velem nélküle.🙂 További vidám napot kívánok Neked szeretettel! 😊
Kata”

Sötét Józsefné Juhász Ilona: „Kedves Jucó! Sikerült jól rám ijesztened, már azon agyaltam, hogy a Délmagyarország hetente megjelenő mellékletében /Kertbarátok/-ban olvashatok csak tőled egy-egy jó cikket tele jó tanáccsal a kertészkedésről, a virágok igényeiről és gondozásáról. Jó,hogy itt vagy és maradsz is velünk.”

Végh Lhara Judit: „Hééé! Ezt majdnem bevettem 😄… ha nem derül ki a tréfa, bizony elejtem a vitamin bogyóm 😄 és sürgősen egy nyugibogyó után nézek. Hogy tudnám újjáépíteni a kertet?”

Tibold Eszter: „ÓÓÓ Jucó!!! 😂😂 hát… a muskátli még okés volt, hát van már minden..🙈. Aztán a mikrohullámos tulipánnál már rájöttem, hogy ez csak vicc..😀 Legközelebb először a kommenteket fogom elolvasni, akkor megspórolok némi ijedtséget!!!! „

Síklaky Gézáné Fekete Zsuzsa: „Drága Jucó! Először szinte rosszul éreztem magam, mert bár elolvastam a szőrös muskátlikat is, de nem esett le a tantusz. Sajnos már annyira elfelejtkeztünk erről az április 1-i tréfálkozásról!!! Engem például legalább 10 éve nem tréfált meg senki, és sajnos nekem sem jut már eszembe ilyesmi. Pedig kellene. KÖSZÖNÖM, HOGY ESZEMBE JUTTATTAD!!!!!!!!! Na, mindjárt jön haza a Férjem a futásból, jól kiagyalok valamit 🙂.
Még egyszer köszi <3″

Természetesen ez csak töredéke a reakcióknak. A sok köszönetből nehéz volt válogatni, de a negatív kritikákat mind betettem. 🙂
Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves sorokat, jól esik minden támogató hozzászólás.
Ígérem, jövő április 1-ig nem hozom rátok újra a szívbajt!
Hamarosan megosztom a hírlevél olvasók sorait is.
Addig is Béke.
Virágok.
Napfény.
Boldogság.
Na és eső, mert azt már nagyon áhítozzák a virágok!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük