Hagymakrém házilag, egészségesen
by Nagy Jucó · 2017-10-15
A bolti hagymakrém tele van mindenféle ártalmas adalékanyagokkal és tartósítószerekkel. De hát miért is vennénk tubusos hagymakrémet, ha otthon egyszerűen elkészíthetjük az egészséges változatát is. Így készül a hagymakrém házilag.
Sinka Erika olvasónk házilag készített hagymakrémje jó alternatívája a bolti, tele adalékanyagos változatnak. Nincs benne tartósítószer és só, csak hagyma 100%-ban!
Elkészítése: h
Sinka Erika
Hagymakrém hozzávalói
- tetszés szerinti mennyiségű hagyma,
- pici olaj.
Hagymakrém házilag elkészítése
- a hagymát összevágjuk,
- pici olajon ledinszteljük,
- megpuhítjuk,
- összeturmixoljuk,
- üvegekbe töltjük,
- nedves dunszttal tartósítjuk.
Bátran ajánlom kezdő és gyakorlatlan háziasszonyoknak is.
+1 Tipp:
Ilyen gusztusosan elkészítve és üvegbe helyezve akár ajándéknak is kitűnő.
Nagyon köszönöm a fotót és a receptet Sinka Erikának!
Jó étvágyat!