Hagymakrém házilag, egészségesen

A bolti hagymakrém tele van mindenféle ártalmas adalékanyagokkal és tartósítószerekkel. De hát miért is vennénk tubusos hagymakrémet, ha otthon egyszerűen elkészíthetjük az egészséges változatát is. Így készül a hagymakrém házilag.

hagymakrém házilag

Sinka Erika olvasónk házilag készített hagymakrémje jó alternatívája a bolti, tele adalékanyagos változatnak. Nincs benne tartósítószer és só, csak hagyma 100%-ban!
Elkészítése: h

Sinka Erika

Hagymakrém hozzávalói

  • tetszés szerinti mennyiségű hagyma,
  • pici olaj.

Hagymakrém házilag elkészítése

  • a hagymát összevágjuk,
  • pici olajon ledinszteljük,
  • megpuhítjuk,
  • összeturmixoljuk,
  • üvegekbe töltjük,
  • nedves dunszttal tartósítjuk.

Bátran ajánlom kezdő és gyakorlatlan háziasszonyoknak is.

+1 Tipp:

Ilyen gusztusosan elkészítve és üvegbe helyezve akár ajándéknak is kitűnő.

Nagyon köszönöm a fotót és a receptet Sinka Erikának!

Jó étvágyat!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhárom + 5 =