Vár az ötödik Balkonada találkozó és növénycsere!

Ha október, akkor itt a növénycserével egybe kötött ötödik Balkonada találkozó! A helyszín a szokásos és természetesen most is ingyenes. Nem marad el a szokásos növény cserebere sem. Tudom, hogy sokan sok növénnyel készülnek, szerintem akinek nincs csere növénye, az sem fog üres kézzel távozni.

Balkonada találkozó 2018 ősz

Ötödik Balkonada találkozó információi

Időpont: 2018. október 7 vasárnap 10:00 – 16:00, bárki bármikor jöhet és csatlakozhat a társasághoz

Helyszín:  kiskertpiac Anker’t, Budapest, Paulay Ede utca 33, az Újszínház mellett – igazán elbűvölő, nagyon hangulatos. 🙂

Megközelítés tömegközlekedéssel:
a Deák Ferenc térről, Erzsébet tértől, Andrássy úttól néhány perc séta, a kisföldalattiról az Operaház megállónál kell leszállni, az Anker’t az Újszínház melletti épületben található.

Parkolás autóval érkezőknek:
a parkolás hétvégén az utcán ingyenes, egyéb lehetőség pl. a Central Passage alatti garázs (a Paulay Ede utca 5. a Király utca 8-10. felől is megközelíthető) vagy a Székely Mihály utcában lévő parkolóház.

A találkozónkra kijelölt hely a bejárattal szemben, az udvar túlsó végén jobbra, a Disco feliratú helyiségben lesz, ahol az előző találkozókat is tartottuk. A találkozót növény és tapasztalat cserével kötjük egybe, kedvünkre cserélhetjük növényeinket, leülhetünk, cseveghetünk, kinek mi tetszik.

A találkozó kötetlen, bárkit részt vehet, a csere növények biztosítása sem feltétel. Minden növényimádót szeretettel látunk!

A piac 10 és 16 között tart nyitva. Az árusok rengeteg csodás növényekkel várnak, így ha nem tudsz növényt cserélni, akkor sem kell üres kézzel távoznod.

A találkozó teljesen ingyenes, a piacra sem kell belépti díjat fizetni.

A Balkonada találkozó helyszínén a növények csak is cserével válthatnak gazdát, pénzért történő árusításuk szigorúan tilos!

A többi területre pedig a piac általános feltételei irányadók. A rendezvényen való kiállítói, árusítási részvétel a jelentkezési lap megfelelő kitöltésével, a részvételi díj megfizetését követően lehetséges. Az árusítás további feltétele, hogy a törvényszerű árusításhoz megfelelő dokumentumokkal rendelkezzenek.

A rendezvényről felvétel és fotók készülnek, melyek közléséhez a részvétellel automatikus hozzájárulásotokat adjátok.

Sokan, sok féle növénnyel készülünk, megköszönjük, ha te is hozol, hogy valakinek örömet szerezhess vele! A jó kedved és a pénztárcád ne hagyd otthon, mert rengeteg kézműves finomsággal várnak majd a kiállítók!

Jegyezd be a naptárba az október 7-t és gyere a családdal, gyerekekkel, kutyával (jól olvasod, ide azt is lehet hozni!), hogy megismerkedhess a többi lelkes balkonkertésszel.

Ha szeretnél több információt tudni előre és esetleg a növény csereberét is leegyeztetnéd a többiekkel, akkor gyere és csatlakozz a Facebook eseményünkhöz:

https://www.facebook.com/events/470837796764998/

Itt szemezgethetsz a kiskertpiac programjai között:

https://www.facebook.com/kiskertpiac/

A Facebookon most már a profilképeden is jelezheted, ha Balkonada olvasó vagy ott leszel a találkozón.

Egyszerűen kattints a profilképed megváltoztatása szövegre, majd válaszd a keret hozzáadása lehetőséget, és keresd meg a Balkonada bevű keretet és állítsd be. A Balkonada keret virágai a képed bal alsó sarkában fognak megjelenni. Az én fotóm ilyen lett a kerettel.

Találkozzunk október 7-én!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük