Ilyen volt a 13. Balkonada találkozó + videó

2024. október 5-én a már jól bevált helyszínen, a budapesti Nagyvárad téren tartottuk a sorrendben 13. Balkonada találkozót, a Balkonada.hu blog olvasóinak hagyományos növénycserés rendezvényét. Rengeteg boldog emberrel találkozhatott, és sok növénnyel távozhatott, aki kilátogatott a találkozóra. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljött és jókedvével, növényeivel szerzett örömöt sokaknak. Két videóval próbálom meg visszaadni a hangulatot.

13. balkonada találkozó

13. Balkonada találkozó, ahogy én láttam

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ISMÉT ILYEN SOKAN ELJÖTTETEK A TALÁLKOZÓRA ÉS ILYEN HATALMAS MENNYISÉGŰ VIRÁGGAL ÖRVENDEZTETTÉTEK MEG EGYMÁST!
Fantasztikusak vagytok! 🌷🌺💞🌹🧡

A borús idő nem vette el senki kedvét attól, hogy eljöjjön a sorrendben már 13. Balkonáda találkozóra és növénycserére. Nagyon jó volt ennyi boldog és lelkes ember látni!

Legtöbben virágokkal megpakolva érkeztek és távoztak a jó hanglatú beszélgetések és cserék után. Voltak akik több száz kilómétert utaztak, hogy tapasztalatokat és növényeket cseréljenek egymással. Többen száz fölötti növénycsomaggal érkeztek.

Nagyon köszönöm a sok egymásnak adott mosolyt és növényeket! Ismét fantasztikus társaság jött össze sok-sok régi ismerőssel és sok új csatlakozóval. 🥰

Köszönöm a jó kedveteket, és segítőkészségeteket. Nagyon jó volt látni azt is, ahogy régi tagok próbáltak segíteni az újonnan érkezőknek. Ahogy nő a létszám és a cserélt növények száma, egyre nehezebb megtalálni a cserepartnereket. Lassan az egész helyszín és a parkoló is kicsinek bizonyul számunkra. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy sikeresnek mondható ez a találkozó is.

Ne feledkezzünk meg az egyre nagyobb létszámban megjelenő férjekről, gyerkőcről, barátnőkről, egyéb segítőkrőlt, akik hősiesen elkisérik a „növénybolond” hozzátartozóikat. Nekik is jár a nagy-nagy köszönet!

Reményeim szerint az újonnan csatlakozók is visszatérnek majd legközelebb is. Ahogy láttam, senki sem ment el üreskézzel vagy csalódottan. ❤️💚

Elnézést, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni. Néha beszélgetéseket kellett félbehagynom, hogy az éppen hozzám toppanók kérdéseire válaszolni tudjak. Remélem ennek ellenére mindenkiben jó emlékek maradnak a találkozóról.

Igyekeztem sokat fotózni, ennek ellenére biztos van olyan, aki lemaradt a fényképekről. Elnézést, ezért, de egyszerűen fényképezni is alig tudtam, mindig megállított valaki újabb és újabb kérdésekkel.

Terveim szerint 2025. április elején találkozunk majd újra. Szokás szerint az időpontot a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban forgjuk kiválasztani és a dátumot itt a Balkonada.hu oldalon is közzéteszem. Arra a találkozóra ismét létrehozok majd egy külön csoportot a cserék előzetes egyeztetésére.

Addig is sok örömet kívánok az új növényekhez és javaslom, kezdjétek el a növények szaporítását a tavaszi találkozóhoz!

Ha nem szeretnél lemaradni a legközelebbi találkozóról és egyéb növényekkel kapcsolatos hírekről, akkor javaslom, hogy iratkozz fel a Balkonada hírlevelekre az alábbi linkre kattintva:

https://balkonada.hu/balkonada-hirlevel-feliratkozas/

Mások mondták

Ari Tardi: „Sziasztok, elöszőr voltam a találkozón és nagyon jól éreztem magam. Még, ha el is tévedtem és fél órát késtem. A növényeim hamar gazdára találtak, még azok is amiről nem tettem fel képet. Örülök, hogy tetszettek. Én is meg kaptam amire vágytam sőt többet is. Tegnap mindent el is ültettem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra az utolsó pillanatban. Köszönöm az illetékeseknek ezt a csodás megszervezést meg hogy kedves embereket ismerhettem meg. Már várom a tavaszi találkozót 😇

Máténé Eke Gizella: „Én is nagyon jól éreztem magam a találkozón. Szinte mindent megkaptam, amit kértem. Én 4 személyt nem ralãltam meg a 26-ból , de ha gondolják, külön is tudunk találkozni: Vajú Gabriella, Mária Rutkay , Juianna Kovács és Fazekas Zsuzsa. Majdnem mindent elültettem,van, ami mēg a helyét keresi ill. van , amit teleltetni kell. Tavasszal találkozunk 😊

Herpai Irma: „Kedves virág szerető társaim nagyon köszönöm a so sok virágot amit kaptam. Sajnos mindenkivel nem sikerült találkozni mivel hamarabb kellett eljönni mert indult a vonatom. Nagyon köszönöm Juconak a szervezést, a segítségét mivel nála hagytam az el nem vitt virágokat amit nem tudtam átadni akik kérték tőlem. Akik később mentek remélem Jucótól el tudták vinni. Ismét nagyon jó találkozó volt tavasszal találkozunk!”

Ica Novákné: „Mindenkinek nagyon köszönöm a kedvességét, a segítséget. Nagyon finom sütit is kaptam és rengeteg gyönyörű növényt. Sajnos vagy 8 embernek nem tudtam átadni, amit vittem. Beraktam a közösbe. Ha valakinek nem jutott valami, vagy elcseréltem, – volt ilyen is -, az is előfordult, hogy valakiét elvitte valaki más. Nagyon sokan voltunk, rengeteg szép növény cserélt gazdát.”

Szakállné Varró Judit: „Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm Nektek a sok gyönyörű növényt, amit kaptam! A finom sütit Visky Katinak, Jucónak és Anyukájának! Külön köszönet Jucónak, hogy évről évre megszervezi! Olyan fantasztikus volt találkozni ismét a sok önzetlen, jószívű kertbaráttal! Nagyon jó hangulatban telt ismét az egész délután. Már most várom a tavaszit! Addig is jó kertészkedést Mindenkinek!”

Együd Timkó Zsuzsanna: „Annyi sok szép növényt kaptam ismét♥️.Köszönöm

Kislányomnak is nagyon tetszett a növény forgatag és a jó hangula.Remélem egyszer majd ő is ilyen növényszeretö lesz,mint az anyja..Majdnem minden csomag gazdára lelt szerencsére.Bár nekem is volt olyan biztos,amit nem tudtam átvenni,remélem azért lett gazdája és nem a komposztban végezte.Külőn öröm volt,hogy amit +ba vittem,az is is sok embernek boldogsagot okozott. Mindenkinek jó időtöltést a kertben.🥰

13. Balkonada találkozó videói

Találkozzunk tavasszal is!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük