Olvass tőlem a Bors Lakás és kert magazinban is!

2018. február 27-én jelent meg a Bors napilap megújult lakberendezési, hobbi- és kertmagazinja. A Lakás és kert frissebb külsővel és még gazdagabb tartalommal, még több ötlettel szolgál az otthonteremtésben és -szépítésben! Kéthetenként kedden megjelenő magazinban tőlem is olvashatsz majd.

A megújulás utáni Bors Lakás és kert első számának borítóképe:

Bors Lakás és kert

A megújulás előtt utolsó számban így harangozták be a szakértői segítségeket:

“Minden témában szakértők segítik a munkánkat, akik tudásukat és tapasztalatukat szívesen osztják meg olvasóinkkal. Otthonunk berendezésében Tóth Mónika lakberendező nyújt segítséget, Molnár Melinda kreatív blogger barkácsötleteket és -útmutatókat hoz számról számra, Nagy Jucó kertblogger pedig megmutatja, hogyan zöldíthetjük otthonunkat balkon- és szobanövényekkel. Továbbra is olvashatják dr. Bálint György tanácsait, régi szerzőnk, Nagykutasi Viktor az aktuális kerti teendőkkel kapcsolatban igazít el, a kert tervezésében, kialakításában pedig Hegedüs András és Balogh Ferenc kertészmérnökök, valamint Lendvai Barnabás dísznövénykertész segít.”

Néha már eddig is találkozhattál már írásaimmal, de ezután ez rendszeres lesz.

Örömmel vettem a kezembe a megújulás utáni első számot. Sokkal letisztultabb, trendibb, mint a régi volt. Nekem nagyon bejön. Bálint Gyuri bácsitól egy egész oldalnyi tanács olvasható.
Azért én is ott mosolygok az egyik oldalon. 

Bors Lakás és kert

Ezt az első számot pár napig még érdemes keresni az újságosoknál, tapasztalatom szerint a népszerűbb élelmiszer láncok hírlapos polcain is megtalálható. A Kisalföld és a Délmagyarország napilap mellé szintén jár az újság.

A legközelebbi szám 2018. március 13-án jelenik meg, amiben többek közt balkonkertészkedési tanácsokat olvashatsz majd tőled. Rendszeresen jelentkezem majd virágos programajánlókkal is és olvasói szépségeket, különlegességeket is bemutatok majd. 

Találkozzunk a Bors Lakás és kert magazin oldalain is!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük