Olvass tőlem a Bors Lakás és kert magazinban is!

2018. február 27-én jelent meg a Bors napilap megújult lakberendezési, hobbi- és kertmagazinja. A Bors Lakás és kert frissebb külsővel és még gazdagabb tartalommal, még több ötlettel szolgál az otthonteremtésben és -szépítésben! Kéthetenként kedden megjelenő magazinban tőlem is olvashatsz majd.

A megújulás utáni Bors Lakás és kert első számának borítóképe:

Bors Lakás és kert

A megújulás előtt utolsó számban így harangozták be a szakértői segítségeket:

„Minden témában szakértők segítik a munkánkat, akik tudásukat és tapasztalatukat szívesen osztják meg olvasóinkkal. Otthonunk berendezésében Tóth Mónika lakberendező nyújt segítséget, Molnár Melinda kreatív blogger barkácsötleteket és -útmutatókat hoz számról számra, Nagy Jucó kertblogger pedig megmutatja, hogyan zöldíthetjük otthonunkat balkon- és szobanövényekkel. Továbbra is olvashatják dr. Bálint György tanácsait, régi szerzőnk, Nagykutasi Viktor az aktuális kerti teendőkkel kapcsolatban igazít el, a kert tervezésében, kialakításában pedig Hegedüs András és Balogh Ferenc kertészmérnökök, valamint Lendvai Barnabás dísznövénykertész segít.”

Néha már eddig is találkozhattál már írásaimmal, de ezután ez rendszeres lesz.

Örömmel vettem a kezembe a megújulás utáni első számot. Sokkal letisztultabb, trendibb, mint a régi volt. Nekem nagyon bejön. Bálint Gyuri bácsitól egy egész oldalnyi tanács olvasható.
Azért én is ott mosolygok az egyik oldalon a pozsgafa gondozásáról szóló cikkben.

Bors Lakás és kert

Ezt az első számot pár napig még érdemes keresni az újságosoknál, tapasztalatom szerint a népszerűbb élelmiszer láncok hírlapos polcain is megtalálható. A Kisalföld és a Délmagyarország napilap mellé szintén jár az újság.

A legközelebbi szám 2018. március 13-án jelenik meg, amiben többek közt balkonkertészkedési tanácsokat olvashatsz majd tőled. Rendszeresen jelentkezem majd virágos programajánlókkal is és olvasói szépségeket, különlegességeket is bemutatok majd. 

Találkozzunk a Bors Lakás és kert magazin oldalain is!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük