Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert 2019 kiállításra!

A jövő hét végén újra virágba borul a Villányi úton a Budai Arborétum, a Szent István Egyetem Budai Campusának kertje. A Tavaszkert 2019 kiállításra a sokéves hagyomány szerint az ország különböző részéből érkeznek kertészetek, növény- és virágárusok, termelők, a gasztronómia képviselői, borászatok, „zöldítő” vállalkozások és természetközeli dizájnerek. Játssz és nyerd meg a 10 db páros belépőjegy egyikét!

Tavaszkert 2019

A széles kínálatban minden megtalálható a kertészkedéshez: egynyári és évelő virágok, konténeres növények, különlegességek, konyhakerti palánták, fűszernövények, pozsgások, kaktuszok, orchideák, pálmák, trópusi és egzotikus növények, virághagymák, vetőmagok, egyedi növényes beültetések, floráriumok, vízinövények, kertészeti kellékek, kaspók, madáritatók, szakkönyvek és szakkiadványok.

A rendezvényre érvényes belépőjeggyel megtekinthető az Egyetemi Bonsai Klub Bonsai Kiállítása, a Kaktuszgyűjtők Egyesületének Kaktusz Kiállítása, részvétel az Arborétumi Sétán, Biokert Látogatáson, Rovarhotel Szemlén, Magyar Madártani Egyesület Odu kukucskáló túráján, gyerekeknek palántázó-pohár készítés magültetéssel.

Fagyizó, a Gasztro Udvarban pedig Foodtruckok biztosítanak kényelmes étkezési lehetőséget az akár egész napos programhoz. De vásárolhatók itt gasztronómiai különlegességek, szószok, chili termékek, gyümölcslevek, lekvárok, méz variációk, szarvasgombás készítmények, kézműves sajtok, füstölthúsok, kolbászok és borspecialitások épp úgy, mint természetes kozmetikumok, kerámiák, természetközeli alkotások, lakás-és öltözékkiegészítők, ékszerek dizájnerektől.

Ideje: 2019.április 26-28.

Helye: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43

Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert 2019 kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 10 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2019. április 22-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük