Itt vannak a Tavaszkert kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

2023. április 21 és 23 között a szokásos helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és vásár. A kiállítás páros belépőjegyeiért folytatott játék lezárult, már mutatom is, kik lettek a belépőjegyek szerencsés nyertesei.

Tavaszkert kiállítás

Tavaszkert kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

Nagyon köszönöm, hogy 340-en szerettetek volna belépőjegyet nyerni a 2023-as Tavaszkert kiállításra!

A nyeremény játékban feltett kérdésre érkezett válaszok többsége helyes volt, de azért akadt egy-két rossz válasz is. Természetesen a helytelen választ beküldők nem vehettek részt a sorsoláson.

A Tavaszkert kiállítást 2023. április 21 és 23 között rendezik a Budai Arborétumban, a Villányi úton. A játék során 10 páros belépőjegy került kisorsolásra.

Akik páros belépőjegyet nyertek

Baliczkiné Téri Piroska
Csizmásné Varga Judit
Dudás Réka
Gruber Marcsi
Kolozs Ernőné
Kőváriné Hargas Éva
Muszienkó Mihály
Némethy Zsuzsanna
Pántyik Judit
Szöllősi Istvánné

Gratulálok a nyerteseknek!

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételi lehetőségéről.

Tavaszkert kiállítás – 2023. április 21-23

2023. április 21 és 23 között a szokásos helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és vásár. Az ország számos részéről érkező kertészetek kül- és beltéri virág, növény kínálata mellett kerti gépek, eszközök, kerti dekorációk, természetes dizájn és gasztro kiállítók, Országos Bonsai és Suiseki Kiállítás, kertészeti tanácsadások, workshopok, gyerekfoglalkozás, vezetett arborétumi séta, Budai Arbor Biokert látogatás várja a látogatókat.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük