Ezért gyere el a Balkonada találkozóra – olvasói vélemények

2023. május 13-án sorrendben már a 10. Balkonada találkozót tartjuk ingyenes növény- és tapasztalat cserével. A jó hangulatú Balkonada találkozóra minden hobbi kertészt és virágimádót szeretettel várunk. A kötetlen találkozón bárki részt vehet, csere növények nélkül is. Nézd meg, mit mondtak azok, akik rendszeres részt vevői a találkozóknak.

Ezért gyere el a Balkonada találkozóra – olvasói vélemények

Kati Pion: „Ezeken a találkozásokon nem szoktak, szoktunk árulni. Mindenki visz valamit, amit elcserél egy másik virágot kedvelővel. Az első találkozón amin én részt vettem teljesen üres kézzel érkeztem. Kicsit szégyelltem is magam. Hatalmas szeretettel fogadtak és rengeteg virágmaggal, hajtással és kész növénykékkel tértem haza. Azóta már minden találkozón részt veszek. Szinte lessük egymást, ki, mikor érkezik. Jól érezzük magunkat. Kicsi találkozókon is részt veszünk beszélgetünk, örömködünk és felüdülünk. Vidáman térünk haza. Élményekben gazdag találkozást kívánok Nektek.!!!!!😊😊😊

Márta Wolf : „Én budapesti vagyok és a pesti találkozókra járok. Csak bíztatni szeretnélek benneteket, hogy ha akár, csak 10-en is jöttök össze, akkor is találkozzatok, csereberéljetek! Barátkozzatok! Vagyunk néhányan, akik a nagy találkozókon kívül is össze szoktunk jönni, virágot cserélünk, beszélgetünk, eszünk-iszunk. Szóval keressétek egymás barátságát. Jó lesz!”

10. Balkonada találkozó

A jól bevált helyszínen, Budapesten a Nagyvárad téri parkban kerül megrendezésre a 10. Balkonada találkozó 2023. május 13-án 14 és 16 óra között. A kötetlen, jó hangulatú találkozóra mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne virágimádókkal találkozni, tapasztalatot vagy épp növényeket csereberélni. A cikkben minden fontos tudnivalót megtalálsz.

Kattint a képre és tudj meg mindent a találkozóról!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük