Category: Szendvicsek, saláták, krémek
A tojáskrém egyszerűen elkészíthető és jól felhasználható, egészséges élelmiszer. A tojáskrém kenyérre kenve önmagában is nagyon finom, de tartalmasabb szendvicsekhez is jó alapanyag. Tetejére snidling szárakat vagy snidling virágokat tehetünk. A tojás rendkívül értékes...
A házi csirkemájkrém nem tartalmaz semmi tartósítószert és mesterséges ízfokozót, nem mellesleg sokkal finomabb, mint a bolti változat. Ismét Illésné Nagy Mária receptjét olvashatod. „Ötletadó… 🧐 Izgatta a fantáziámat, hogy lehetne házilag finom májkrémet...
A medvehagyma az utóbbi időben sláger növénynek számít. Legtöbben medvehagymás pogácsát és pestót készítenek belőle. Olvasónk a zsírban sütött medvehagymát próbálta ki és nem csalódott. „Figyelem, szezonális praktika következik! Előrebocsátom…nem saját recept, rátaláltam a...
A töltött tigriscipó csak is fenséges lehet, hisz a hozzávalói egytől egyig finomak. A sok jó hozzávaló íze pedig csak erősíti egymást. Mi az a cipó? A cipó a hagyományos kenyérsütés egyik péksüteménye. Kerek kenyér...
Pástétom pörkölt maradékból receptet osztott meg olvasónk. Igazán jó ötlet, hisz nem kell a maradékot kidobni és nagyon jó reggeli, vacsora vagy szendvics alapanyag lehet belőle. Pástétom pörkölt maradékból Biztos jártál már úgy, hogy...
Tzazikivel töltött paradicsom receptet hoztam. Bár hogy receptet az egy kicsit túlzás. Ugyanis ez csupán egy ötlet, amivel a megbolondíthatjuk a tzatzikit vagy ha úgy tetszik a paradicsomot. A nyár a könnyű ételeké. Ilyenkor...
Az arab világban hummuszként ismert csicseriborsó krém egyszerűen, gyorsan elkészíthető házilag is. Főleg, ha konzerv csicseriborsót használunk fel alapanyagként. Így készül a csicseriborsó krém egyszerűen. Pócza Csabáné, Irénke ünnepek utáni könnyű uzsonnája, a csicseriborsó...