Site icon Balkonada

Ezek voltak 2021 kedvenc ételei

A cím ne tévesszen meg senkit. Nem készítettem országos méretű felmérést arról, hogy milyen ételeket szerettek a megtöbben hazánkban a tavalyi évben. Csupán azt tudom megmondani, melyek voltak 2021 kedvenc ételei, legtöbbeket érdeklő recepjei a Balkonada blog olvasottsági adatai alapján. Szerintem ezeket a recepteket te is, a velük készülő ételeket pedig az egész család imádni fogja az idén is.

Ezek voltak 2021 kedvenc ételei

A rendszeres olvasók tudják, hogy a Balkonada blogon növénygondozási tanácsokat és recepteket egyaránt megosztok. Mindkét téma egyaránt népszerű. Ennek is köszönhető, hogy 2021-ben közel nyolc millió oldalletöltés történt. Ezt jelenti, hogy havonta több százezer látogató volt kíváncsi az általam megosztott tartalmakra. 

Általában naponta kerül fel egy-egy új cikk, de 2021-ben összesen 496 új bejegyzést készítettem. Így ezzel most már 1.500 fölé emelkedett az egyedi tartalmak száma. Szóval van miből válogatni bőven.

Top10 recept a Balkonada.hu oldalon

A 10-es listát a legolvasottabb cikktől visszafelé haladva teszem közzé. A képre kattintva eléred és elolvashatod az adott cikket.

Citromos fokhagyma ital


Finom rétes húzogatás nélkül


Bögrés grízes pite – elronthatatlan finomság


Zöldparadicsom télire, savanyúság a be nem érő paradicsomokból

Zserbógolyó – egyszerűbb desszert nem létezik

Cékla télire

Vödrös csemege uborka


Csokis fonott kalács


Házi foszlós sóskifli


Igazi osztrák császármorzsa

Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel!

Végezetül engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed a bloghoz kapcsolódó hírlevélre is. A listára feliratkozók havonta 8-10 alkalommal kapnak növényápolási tanácsokat, kitűnő recepteket és érdekességeket tartalmazó emailt.

Ha Te sem szeretnél kimaradni ebből az ingyenes lehetőségből, kattints az alábbi linkre és iratkozz fel a Balkonada hírlevélre.


Exit mobile version