Site icon Balkonada

Töltött cukkinis lepény receptje

A töltött cukkinis lepény receptje az egyszerű és nagyszerű cukkini tócsni újragondolásából született. A finom csirkehús és a zöldséges lepény házasítása egy nagyon finom és laktató ételt eredményezett. Mutatom a megvalósításért kiáltó receptet.

Töltött cukkinis lepény receptje

„Ötletadó….friss hozzávalókból, ízletes fogást ajánlok figyelmetekbe.
Cukkinival készült tócsni, amit palacsintasütőben kell készre sütni, ezután megtölteni finomságokkal, félbehajtani és jó étvággyal elfogyasztani! Nagyon finom, laktató étel, garantáltan, senki nem marad éhes.” – ajánlotta Illésné Nagy Mária!

Hozzávalók: (4 személyre)

Lepényhez:

A „belevaló”:

Öntethez:

Cukkinis lepény elkészítése

Ízekben gazdag, laktató, finom fogás.

Jó étvágyat kívánok! 

Nagyon köszönönjük a szuper receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version