Site icon Balkonada

Mexikói zöldség grillezett húsokhoz télire eltéve

A nyár friss ízeit érdemes üvegekbe zárva tartósítani, hogy aztán a hidegebb napokon legyen mihez nyúlni, ha valami különlegesen finomat szeretnénk főzni a családnak. A télre elrakott mexikói zöldség nagyon jól használható és nagyon finom grillezett húsokhoz, sültekhez. Különleges ízt ad a zöldséges rizsnek, de akár kenyérre kenve magában is fogyaszthatjuk.

A mexikói zöldséget nemcsak azonnali felhasználásra készíthetünk. Hosszan elálló, tartósított változat is készülhet belőle, amit bármikor gyorsan elő tudunk varázsolni a kamrából.

A kitűnő receptet Dros Marcsinak köszönhetjük, aki a következő szavakkal ajánlja: „Isteni a grillezett húsokhoz, sült húshoz, de zöldséges rizsnek is.”

Mexikói zöldség hozzávalói

Mexikói zöldség elkészítése

Bátran ajánlom kezdő és gyakorlatlan háziasszonyoknak is.

Nagyon köszönöm a receptet Dros Marcsinak!

Jó étvágyat!

Exit mobile version