Site icon Balkonada

Mennyei karácsonyi pöfeteg

A karácsonyi pöfeteg kívül ropogós, belül puha karácsonyi édesség. Csokis és mézeskalács-fűszeres íze jól illik az ünnephez, és nem mellesleg, nagyon jól mutat a kekszes tálon.

Mennyei karácsonyi pöfeteg receptje

Veronika ismét egy szuper mézeskalács fűszeres süteményt osztott meg velünk, ami eddig nem szerepelt a hasonló sütemények sorában. Mézeskalácsnak nem hívhatjuk, hisz nincs is benne méz. A csokis keksz kategóriába azért talán belefér.

Hozzávalók – 40 darabhoz

Karácsonyi pöfeteg elkészítése

Nagyon köszönöm a szuper receptet Ujvári-Kordics Veronikának!

További hasonló receptek

A kekszek hétköznapjaink apró megédesítői. Hosszan elállnak és egy-két darabot bekapva is rögtön szebbnek látunk mindent. Az egyben ropogós és omlós desszert tökéletes kiegészítő akár egy csésze kávé, tea vagy forró csokoládé mellé is. Reményeim szerint legjobb édeskeksz receptek válogatásom a te tetszésed is elnyeri és kedvet kapsz meglepni a családot egy kis kényeztető keksszel.

Azonnal puha mézes puszedli receptet kaptunk olvasónktól. A finom apró sütemény tetejére dió, fehérmáz vagy csokimáz is kerülhet, ami még izgalmassabbá varázsolja az azonnal fogyasztaható, hosszan elálló és sokáig puha mézes sütemény ízét.

A kókuszos álom süti nem véletlenül kapta a nevét. Elkészítése nem is lehetne egyszerűbb: csak összekavarod, sütőbe dobod, és kész! Fémdobozban sokáig elállna, márha adnánk neki esélyt…

Exit mobile version