Site icon Balkonada

Ízekben gazdag csirkemellrolád receptje

A csirkemell készítésétől sokan írtóznak, mert túl száraznak tartják. Pedig megfelelően ízesítve és jó technikával elkészítve nagyon finom végeredményt kapunk. Az ízekben gazdag csirkemellrolád még a kétkedőket is meggyőzi.

Ízekben gazdag csirkemellrolád receptje

„Ízletes hozzávalókkal töltöttem be a kiterített csirkemell filét, fóliába csomagoltam, megsütöttem, megpirítottam….szeleteltem és aszalt paradicsommal ízesített krumplipürével kínáltam. Nagyon finom lett! 🙂 Ínyenc fogás 😉
Nem kell túl hosszan pepecselni az étellel: összerakni kell, becsomagolni és mehet a sütőbe.
A hozzávalókat, ízesítőket érdemes előre el – és odakészíteni, így gyorsabban tudunk haladni… 🙂 – kommentálta a receptet Illésné Nagy Mária.

Következzen a finom recept.

Hozzávalók (kb. 6 személyre)

Ízekben gazdag csirkemellrolád elkészítése

Köretként krumplipürét készítettem, amit feldarabolt aszalt paradicsommal ízesítettem.
Különlegesen ízletes, finom fogás.

Jó étvágyat kívánok! 🙂

Tipp: Természetesen bármilyen más töltelékkel is elkészíthető, behelyettesíthető. Az ajvár nagyon finom ízt adott hozzá, ennek köszönhető (és a többi hozzávalónak), hogy nem kellett tovább ízesíteni, sem sózni, csupán a húst az előkészületeknél.
Érdemes elkészíteni, megízlelni.

Nagyon köszönjük a szuper receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version