Site icon Balkonada

Gömbcukkini töltve, kaporszósszal tálalva

A cukkinis receptek sorában egy újabb ínyencséget hoztam. A gömbcukkini töltve úgy készül, ahogy hosszúkás alakú cukkiniből is készíthetnénk. Különlegessége a gusztusos kinézetén túl az, hogy tálaláskor kaporszósszal is kerül mellé.

Gömbcukkini töltve kaporszósszal

„Szépen mosolyogtak rám ezek a csinos kis gömbcukkinik – már terveztem egy ideje az elkészítését – így velem jöttek 😍
Annyira csinosak, az elkészült étel pedig nemcsak finom, hanem gusztusos, mutatós is. Így készült…” – kezdte a receptet Illésné Nagy Mária.

Hozzávalók

Gömbcukkini töltve elkészítése

Nagyon finom, laktató étel.
Jó étvágyat kívánok! 😋

Tipp: bármilyen fajta hússal készülhet, ízlés szerint fűszerezhetjük. Tömlős sajt elhagyható, az egész kivájt cukkinibelet hozzátehetjük, ilyenkor kicsit érdemes elfőzni a levét.

Nagyon köszönjük a kitűnő receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version