Site icon Balkonada

Gombás-tejszínes csirkeleves receptje

Ahogy egy kis rutint szerez az ember a konyhában, rögtön elkezd kísérletezni. Nem ragaszkodik szigorúan az előírásokhoz, hanem bátran újragondolja a recepteket és család ízlésére igazítja. Illésné Nagy Mária az újságban olvasott gombás-tejszínes csirkeleves recepjét reformálta meg egy kicsit.

Gombás-tejszínes csirkeleves receptje🍲🥄

Illésné Nagy Mária: „A csirkeragu leves „kistestvére”, kb. 30 perc alatt elkészül és nagyon finom! 😋
A gomba ízlés szerint bármilyen fajta lehet, akár vegyes válogatás is. Finom zöldséges, csirkehússal készült leves, amit a végén tejszínnel teszünk még gazdagabbá. A Nők Lapja Konyha 2016/02 számában olvastam a receptet, amit saját ízlésre kicsit átalakítottam. Jó étvágyat kívánok!”

Hozzávalók

Gombás-tejszínes csirkeleves elkészítése

Tálalási tipp: Tálaláskor újhagymakarikákkal megszórjuk. Citromot kínálhatunk hozzá.

Nagyon köszönjük a receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version