Site icon Balkonada

Gesztenyetorta sütés nélkül

A gesztenyetorta sütés nélkül örök kedvencünk. Azontúl, hogy gyorsan elkészül és még sütni sem kell, az is nagy előnye, hogy nem lehet melléfogni vele. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne imádta volna. Már mutatom is az egyszerű gesztenyés sütemény receptjét!

Gesztenyetorta sütés nélkül receptje

Hozzávalók

Tésztához:

Töltelékhez:

Gesztenyetorta elkészítése

Jó étvágyat!

Tipp: Bár szerintem így is tökéletes, díszíthetjük meggyszemekkel vagy csokiforgáccsal is.

További gesztenyés sütemény receptek

Csodás találmány a piskóta. Akár tortaformába sütjük, akár vékony lapra a feltekeréshez, számos süteményt készíthetünk belőle. Elég csupán a krémet megváltoztatni és már is egész más édességet kapunk. Ránézésre senki sem mondaná meg a lekváros piskóta tekercsről és a gesztenyés csoki tortáról, hogy az alapja ugyanaz a piskóta tészta. Már pedig igen! Most itt a gesztenyés csokis torta receptje!

A nagyon gusztusos és finom gesztenyés krémes receptje Veronikától származik. Krémes, gesztenyés sütemény, igazi téli ízvilággal. Kell ennél több?

Gesztenyés krémes az ősz kivételes ajándékából, a szelid gesztenyéből készül, amiből akár magunk is elkészíthetjük a finom habos sütemény alapjául szolgáló gesztenyemasszát. Ha ezt így túl macerásnak találjuk, készen vásárolt gesztenyemasszát is használhatunk a recepthez.

Exit mobile version