Site icon Balkonada

Gazdag tokány sertés és csirkehúsból

A bármilyen tésztakörettel tálalható gazdag tokány sertés és csirkehúsból készül. Különleges ízét a füstölt szalonna és kolbász, valamint a savanyú uborka valamint a fűszerek adják meg. Az egyszerű receptből gyorsan elkészíthető a finom húsétel.

Gazdag tokány receptje

„A tokány számtalan variációban készíthető, bármilyen ízesítőt, fűszert, hozzáadott alapanyagot használhatunk hozzá. Bátran lehet variálni, kísérletezni. A húst pároljuk, nem pirítjuk.

Megmutatom milyen hozzávalókat használtam fel….készítettem el: gazdagon ízesítve.” – ezekkel a szavakkal ajánlotta figyelmünkbe az egyszerű receptet Illésné Nagy Mária.

Hozzávalók:

Gazdag tokány elkészítése

Tésztát főztem mellé, forrón tálaltam a finom szaftos tokányt.

Jó szívvel ajánlom az elkészítését.

Jó étvágyat kívánok!

Nagyon köszönjük a kitűnő receptet Illésné Nagy Máriának!

További tokány receptek

Exit mobile version