Site icon Balkonada

Mari féle zöldséges rakott hús

A zöldséges rakott hús fő erénye az egyszerű, gyors elkészítési mód. A bepácolt és elősütött disznóhús vagy csirkemell szeletekben kerül a brokkoli és kelbimbó réteg közé. Sajt helyett ízletes juhtúró teszi szaftossá. Az sem mellékes azonban, hogy ezt még a gyerekek is szeretik.

Zöldséges rakott hús receptje

Lakatár Mari saját receptjét ajánlja szeretettel.

„Lidl-ben akciós a kelbimbó, brokkoli, ahhoz ajánlom a saját receptemet. Isteni finom! Már készülés közben csodás illatok terjengenek a konyhában. Fagyasztó pakolás miatt, felhasználva a maradékok.”

Magam is szeretem az ötletadó recepteket, amelyek nincsenek köbe vésve, a család ízlsée szerint variálhatjuk. Annak, aki már unja a rakott kelt vagy rakott karfiolt, jól jöhet az a mostani gondolatébresztő recept, amit szabadon variálhatunk. Aki nem szereti a juhtúró, nyugodtan készíthet basamell mártás hozzá vagy akár sajttal is befedheti.

Hozzávalók

Zöldséges rakott hús elkészítése

Nagyon köszönjük Marinak a kitűnő receptet!

Jó étvágyat!

Exit mobile version