Site icon Balkonada

Vörösboros-gombás szarvaspörkölt

A vadhúsok pont olyan jól illenek a karácsonyi asztalra, mint a hal. Az Illésné Nagy Mária által ajánlott vörösboros-gombás szarvaspörkölt különösen illik az ünnepi menübe.

„Ajánló, ötletadó….főétel az ünnepi asztalra 🎄🍽” – mondja Illséné Nagy Mária

Vörösboros-gombás szarvaspörkölt hozzávalói – 8 – 10 személyre

Vörösboros-gombás szarvaspörkölt elkészítése

„Az elkészült pörkölt mellé frissen kisütött krokettet és áfonyalekvárt kínáltam. Nagyon finom, ízletes, különlegesen gazdag ízvilágú étel. Jófőzőcskézést, jó étvágyat kívánok! :)”

Nagyon köszönjük a receptet Illésné NagyMáriának!

Exit mobile version