Site icon Balkonada

Sajtos hajtovány – sós-sajtos vendégváró receptje

A sajtos hajtovány nagy családi kedvenc Wolf Márta olvasónknál. A fotót elnézve nem is csoda, biztos, hogy nálunk és sokaknál is az lesz. A sós-sajtos vendégváró finomság egy tartalmas leves után második fogásnak is megfelelő. Már mutatom is az egyszerű receptet.

Sajtos hajtovány receptje

Márta ajánlása: „Igaz, hogy nem a kertemből származnak a hozzávalók, de ez egy olyan finom sós-sajtos-vendégváró, hogy akár a balkonon, akár a kertben tálalva biztosan sikert aratunk vele. Jó nagy adag, a tepsiben látható mennyiség a receptben írtnak a fele.”

A sajtos hajtovány összetevőit és elkészítését tekintve nagyon hasonlít a vajdasági sósra.

Hozzávalói

Tészta:

Krém:

Sajtos hajtovány elkészítése

Nagyon köszönjük a receptet Wolf Mártának!

Jó étvágyat!

A vajdasági sós süteményt egy kedves exkolléganőm ajánlotta a figyelmembe. Nem most volt, de valamiért mindig halasztgattam az elkészítését. Most végre elővettem a receptet és elkészítettem. Nem bántam meg. Tényleg nagyon gyors és egyszerű. Szívből ajánlom az elkészítését.

Exit mobile version