Site icon Balkonada

Sajtkrémmel töltött ravioli szűzérmével

A sajtkrémmel töltött ravioli elkészítése nem annyira ördöngösség, mint ahogy sokan félnek tőle. Olvasónk szűzérme mellé tálalta az ízletes töltelékes tésztát és kiadós, finom ízvilágú, különleges főétel lett belőle.

Sajtkrémmel töltött ravioli

“Tipp, ajánló, ötletadó… Ritkán készítek tésztát házilag….bárcsak több időm jutna rá, mindent így készítenék. Most nekiveselkedtem, raviolit (derelyét) töltöttem, ízletes sajtkrémmel. Különleges, finom ízvilágú fogás kerekedett belőle. Jó szívvel ajánlom az elkészítését.” – írta Marika.

Hozzávalók

Tésztához:

Sajtkrémhez:

Elkészítése

Tejföllel meglocsolva, pirított baconnel, aprított snidlinggel megszórva kínáltam. Szűzérmét hirtelen átsütöttem, ezzel körítve fogyasztottuk.

Nagyon finom, ízekben gazdag fogás.

Jó étvágyat kívánok! 😋

Nagyon köszönjük a receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version