Site icon Balkonada

Vendégváró trifle receptje

A vendégváró trifle kitűnő nyári, villantós édesség. A receptre nem mondhatom, hogy egyszerű, hisz a gyümölcsös desszert elkészítése kicsit pepecselős, de a végeredmény és a vendégek dicsérő szavai mindezt azonnal feledtetik.

Vendégváró trifle

Többször készítettem már trifle-t, (egy rétegezett desszert, mely elsősorban a brit konyha specialitása) mindig másképpen, más gyümölcsökkel, főleg ami éppen frissen kapható. Készítettem már egzotikusan eperrel és fekete erdő módra is meggyel.

Vendégvárásra készült a mostani. Ebben a nagy forróságban valami hűsítőt, hideget, de mégis finomat szerettem volna kínálni a vendégeimnek. Kapóra jött a trifle receptje, nagy sikert arattam vele.

Hosszú a leírás, de….a végén minden falatot megér a belefektetett idő és munka, ezt megígérem. – ajánlotta a kitűnő desszertet Illésné Nagy Mária.

Hozzávalók: (6 – 8 személyre), kb. 6 literes tálhoz

Kakaós piskótához:

Csokoládés krémhez:

Szükséges még hozzá:

Vendégváró trifle elkészítése

Remélem sikerül elkápráztatni a vendégeket, családtagokat ezzel a finom desszerttel.

Jó nassolást kívánok!

Nagyon köszönjük a receptet Illésné Nagy Máriának!

További trifle receptek

Exit mobile version