Site icon Balkonada

Tökéletes grízgaluska (daragaluska) receptje

A tökéletes grízgaluska vagy más néven daragaluska elkészítésébe sokaknak beletörik a bicskájuk. Tapasztalat is szükséges ahhoz, hogy pont jó legyen az állaga, ne essen szét, ugyanakkor ne legyen kemény sem. Olvasónk elárulja a titkot, amivel neki mindig jól sikerül a daragaluska.

A levesbetétek között igen előkelő helyet foglal el a grízgaluska vagy más néven daragaluska. Gyakran kerül a húslevesbe a legtöbbet használt cérnametélt és az ország egyes tájain népszerű király hurkája helyett.

„A tapasztalat mondatja velem: sokaknak nem szokott sikerülni… 😔
Néhány éve, teljesen véletlenül, egy „kertes” oldalon akadtam rá erre a receptre, kipróbáltam…..elsőre tökéletesen sikerült! 🤩
Bátran osztom meg és ajánlom figyelmetekbe! – ajánlotta a bevát receptet Illésné Nagy Mária.

Tökéletes grízgaluska receptje

Hozzávalók

Tökéletes grízgaluska elkészítése

De lehet rögtön a levesbe szaggatni, belefőzni.

Jó főzőcskézést! 

Nagyon köszönöm a kitűnő receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version