Site icon Balkonada

Sós-diós vendégváró falatok receptje

sós-diós vendégváró

A sós-diós vendégváró falatok az egyik kedvenc sós süti, amit rendszeresen készítünk. A napokig elálló rágcsa megunhatatlan, nagyon jó vendéglátáshoz, partikra, házi bulikra, borkóstolókra, ugyanis nagyon jól felszívja az alkoholt. Nem mellesleg pedig nagyon finom. A tetéjén a dió is sült íz kap és nagyon finommá válik. De szezámmag, mák, napraforgó vagy akár sajt is kerülhet a tetejére. Mutatom is a receptet!

Sós-diós vendégváró falatok hozzávalói

Tésztához:

Tetejére:

Sós-diós vendégváró falatok elkészítése

Bátran ajánlom kezdő és gyakorlatlan háziasszonyoknak is. Elronthatatlan, gyors és biztos siker.

+2 Tipp

A dió helyett a tetejére tehetünk sajtot, mákot, szezám- vagy bármilyen más ropogós magot.

Hosszabb időre is a hűtőben maradhat. Ha 24 órán túl szeretnénk tárolni a tésztát, akkor már nem elég a hűtő normál részében tartani. Viszont nyugodtan lefagyaszthatjuk.

Jó étvágyat!

Exit mobile version