Site icon Balkonada

Sörben sült csirke – ínyenc csirkeszárnyak mézzel, chilivel

Sörben sült csirke neve akár mézes-chilis csirke is lehetne, hisz a sör mellett a méz és a chili paprika a fő ízesítője a piros és ropogós sültnek. Csirkeszárnyból, csirkecombból vagy a csirke bármelyik részéből készülhet. A finom ropogós, ugyanakkor omlós csirkedarabok hidegen is fogyaszthatók.

Sörben sült csirke mézzel és chili paprikával

Ha unja már a család a hagyományos sült csirkét vagy a rántott húst, akkor ideje, hogy meglepd őket az ízletes, ropogós, ugyanakkor omlós sörben sült csirke falataokkal. A sörtől nemcsak sokkal szebb lesz a bőre, hanem omlósabbá és ízletesebbé is válik tőle.

Hozzávalók

Sörös csirke elkészítése

Tipp: Csirkeszárny helyett csirkecombból vagy bármilyen más csirke részből készíthetjük.

Nagyon köszönjük a receptet Wolf Mártának!

Exit mobile version