Site icon Balkonada

Ropogós töltött csirkecomb receptje

A töltött csirkecomb egyszerű, gyorsan készülő és finom étel. Saláta, rizs vagy bármilyen burgonya köret is illik hozzá. Akár hidegen is fogyasztható így vendégvárások idején, svéd asztalokra is kitűnő étel. A tölteléket ráadásul kedvünkre variálhatjuk. A csirkemájas töltelék után most egy nálunk kedvésbé ismert, fetás, spenótos töltelékkel töltött mediterrán csirkecomb változatot hoztam.

Ropogós töltött csirkecomb receptje – mediterrán töltelékkel

Hozzávalók

Mediterrán töltött csirkecomb elkészítése

Csirkemájas töltelék töltött csirkéhez

A csirkemájas töltelék alkalmas arra, hogy megtöltsük vele a csirkecombokat, de akár arra is, hogy külön megsüssük és így tálaljuk a sült húsok mellé. A csirkemáj és a finom fűszerek igazán ízletes tölteléket eredményeznek.

Nagyon köszönjük a fotót Bedi Istvánnénak!

Exit mobile version