Site icon Balkonada

Bőrén sült sebes pisztráng almás tormaszósszal, fokhagymás spenótlevelekkel

A bőrén sült sebes pisztráng receptje a következő a magyaros halételek sorában. A recept leírása mellett ezúttal is mutatok egy videót is, amelyben Jahni László, a Kisücsök séfje megmutatja, hogyan készül ez a remek fogás.

Bőrén sült sebes pisztráng almás tormaszósszal, fokhagymás spenótlevelekkel receptje

A pisztráng a Salmonidae család Salmoninae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve. Magyarország vizeiben leggyakrabban a sebes pisztránggal találkozhatunk. A pisztrángok húsa olajos, gazdag A és D-vitaminban, illetve Omega-3 zsírsavakban. Nem mellesleg pedig egyszerűen elkészíthető és nagyon finom is.

Hozzávalók – 4 személyre

Elkészítése

Bőrén sült sebes pisztráng almás tormaszósszal, fokhagymás spenótlevelekkel videón

Videón Jahni László, a Kisücsök séfje megmutatja, hogyan készül ez a remek fogás.

https://youtu.be/hMQcJTbl1uo
Exit mobile version