Site icon Balkonada

Zsíroskenyér torta

Ki mondta, hogy egy torta csak édes lehet? Vannak, akik sokkal jobban szeretik a sós ízeket, mint az édeseket. Jó meglepetés részükre a zsíroskenyér torta. Nagy előnye, hogy a bor és a sör is jobban fogy rá, mint egy édes, krémes változatra.

A nincs is egyszerűbb és nagyszerűbb kaja mint egy zsíroskenyér ropogós hagymával, vagy ahogy régen hívtuk zsírosdeszka.

Ujvári-Kordics Veronika hozta a nem mindennapi ötletet:

„Sógorom születésnapjára készítettem, ne csak édes süteményből kapjon tortát. Az elkészítés fázisai miatt osztottam meg így a receptemet  Ha gondoljátok érdemes kipróbálni, hiszen nem csak a férfiak körében aratott sikert 

Zsíroskenyér torta hozzávalói

Elkészítése

Nagyon köszönjük az ötletet Ujvári-Kordics Veronikának!

A recept elkészítésének fázisfotóit megtalálod Veronika Cookpad oldalán.

Exit mobile version