Site icon Balkonada

Tölcsérfánk, ha valami ropogósra vágysz

Kifogyhatatlan a fánk receptek száma. De végülis farsang időszakában van a fánkok szezonja is. A tölcsérfánk egy normál tölcsérből csurgatva kerül a zsiradékba, ettől kapja különleges formáját. Vékonyságának köszönhetően pedig ropogósságát. 

Ujvári-Kordics Veronika készítette a különleges fánkot. „Főzős-sütős műsort nézve találkoztam először ezzel kis fánkocskával. Utána kerestem a receptnek és elkészítettem, így ezzel is gyarapodott a recepttáram. Egyszerű és nagyon finom vendégváró sütemény is lehet.”

Tölcsérfánk hozzávalói

Tölcsérfánk elkészítése

A férjem porcukor nélkül tejföllel fogyasztotta, úgy is nagyon finom.

Nagyon köszönöm a receptet Ujvári-Kordics Veronikának!

Exit mobile version