Site icon Balkonada

Savanyú káposztaágyon sült csirkecomb receptje

A savanyú káposztaágyon sült csirkecomb nagyon ízletes és laktató téli fogás. Csupán pár perc előkészítés után már mehet is a sütőbe. Még köret sem kell feltétlenül hozzá, csupán kenyérrel fogyasztva is nagyon finom. Már mutatom, is az egyszerű és nagyszerű receptet.

Savanyú káposztaágyon sült csirkecomb receptje

„Egy ízletes, laktató, izgalmas fogást ajánlok figyelmetekbe.

A savanyú káposzta nagyon egészséges és finom, csirkecombbal együtt sütve pedig, maga a földi paradicsom

Sokféleképpen szokták fűszerezni, ízesíteni ezt az ételt, én így készítem…” – ajánlotta a figyelmünkbe a receptet Illésné Nagy Mária.

Hozzávalók (4-6 személyre)

Savanyú káposztaágyon sült csirkecomb elkészítése

Nagyon – nagyon finom étel, ízletes és ami érdekes, hogy nem nehéz, nem megterhelő az ember gyomrának.

Aki szereti, tálalás után, tejföllel meglocsolhatja a káposztát, nagyon finom!

Érdemes elkészíteni, különlegesen finom étel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nagyon köszönjük a szuper receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version