Site icon Balkonada

Pirított szűzérmék fűszeres-póréhagymás raguval

A sokoldalúan felhasználható szűzérmére hoztam egy újabb egyszerű és gyors receptet. A pirított szűzérmék fűszeres-póréhagymás ragu borítást kaptak, amit tejszín tett szaftos állagúvá. Burgonya krokettel tálalva vált fenséges fogássá.

Pirított szűzérmék fűszeres-póréhagymás raguval

„Könnyen elkészíthető, ízletes fogást ajánlok a sokoldalúan felhasználható szűzpecsenyéből.
A ragut, az önmagában is finom, egyedi ízű póréhagymával tettem még ízletesebbé, a tejszín pedig megadta a kellően szaftos állagát….krokettal kiegészítve, tökéletes fogás.
Jó étvágyat kívánok! ” – ajánlotta figyelmünkbe Illésné Nagy Mária a szuper fogást.

Hozzávalók: (2 személyre)

1 közepes szűzpecsenye
1 evőkanál olívaolaj
2 dkg vaj
só, frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint.

raguhoz:

5 dkg csíkozott bacon
fél szál kolbász (Gyulai)
1 szál póréhagyma, zöld részével együtt
1 teáskanál magos mustár
2 dl tejszín.

Pirított szűzérmék fűszeres-póréhagymás raguval elkészítése

Jó étvágyat kívánok! 😊

Nagyon köszönjük a kitűnő receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version