Site icon Balkonada

Kívül roppanós, belül lágy habcsók készítése

A kívül roppanós, belül lágy habcsók olyan, mint egy álom. A habbá vert tojásfehérjét pirított mogyoró és olvasztott tejcsoki bolondítja meg. A bevát recept mellett videón is mutatom, hogy lesz tökéletes a tojásfehérjéből készülő egyszerű és nagyszerű édesség.

Habcsók receptje

Különösen a nagyobb ünnepek idején marad sok tojásfehérje. Előzőleg már mutattam, fagyasztással hogy tehetjük el a tojásfehérjét későbbre. Most a tojásfehérjék azonnali felhasználására hoztam egy szuper ötletet.

Wolf Márta ajánlása: „Tojásfehérje felhasználására most tanultam ezt a szuper habcsók-halom készítést. Ha emlékeztek a Négercsók nevű régi finomságra, na, ennek pont olyan a közepe. Kívül roppanós, belül lágy.

Hozzávalók

Habcsók elkészítése

Szuper habcsók-halom készítése videón

A kívül roppanós, belül lágy habcsók halmok elkészítését Márk Szonja, az Édesem cukrászda tulajdonosa mutatja be.

Nagyon köszönöm a receptet Wolf Mártának!

Jó étvágyat!

Exit mobile version