Site icon Balkonada

Gesztenyekrém leves receptje

Gesztenyekrém leves az ősz különleges fogása lehet, de ugyanúgy beleillik a karácsonyi ünnepi menübe. Saját feldolgozású gesztenyéből lesz a legfinomabb, ízletes krémleves.

Gesztenyekrém leves receptje

„A gesztenyének 🌰, a belőle készült ételeknek ősszel, illetve télen van leginkább keletje, divatja.
A feldolgozása is a betakarítás idején, ősszel történik. Ilyenkor lehet a fagyasztóba rejteni a különböző módon feldolgozott finomságból.
A mélyhűtőmben található saját feldolgozású, megtisztított, főtt gesztenye egészben és darálva is. (Ja és gesztenyepüré is, naná!)
A fagyasztott főtt, darált gesztenyéből készítettem ezt a különleges, finom, ízletes krémlevest. (A karácsonyi menünk része volt, tavaly)
Ha különlegességre vágytok, feltétlenül készítsétek el, emlékezetes ízélményben lesz részetek…” ajánlotta a finom levest Illésné Nagy Mária!

Hozzávalók: (4 személyre)

Gesztenyekrém leves elkésztése

Jó étvágyat kívánok! 😋
forrás: a neten találtam a receptet,
Vas Megye Önkormányzata gyűjtötte össze a fellelhető recepteket, szelídgesztenyéből.

Nagyon köszönjük a szuper receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version